23948sdkhjf

Oplev et nyt eventområde inden for lydteknologi på EOT

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Dansk lydteknologi er i absolut verdensklasse, og da lydbranchen er en stor aftager af elektroniske komponenter, udvides messen EOT - Electronics of Tomorrow i år med et eventområde dedikeret til lyd.

The Wave er navnet på området, der kan opleves, når EOT løber af stablen i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

Lyd og elektronik er to tæt forbundne størrelser i den moderne verden, hvor vi tilmed overalt omgiver os med begge. Af samme grund er det helt oplagt, at EOT - Electronics of Tomorrow i år dedikerer et større eventområde til netop lyd - et område med både udstilling, iværksættere, eksempler på lydteknologi og en konference med konkrete cases og spændende forskere på programmet. Et område, der er skabt i samarbejde med Danish Sound Cluster og Sound Hub Denmark, og som med sit ambitiøse format vækker stor begejstring i MCH A/S.

 - Vi har oplevet en stor efterspørgsel på at få lydindustrien repræsenteret på EOT, og det glæder os, at vi med så stærke samarbejdspartnere kan sikre en høj faglighed og innovationshøjde på området. Danmark er helt i front inden for lydteknologi, og derfor er det oplagt, at branchen er repræsenteret på EOT, der sætter fokus på fremtidens teknologi, konstaterer projektleder i MCH A/S Christina Rosenlund.

 Det nye eventområde kommer til at summe af lyd, akustik, teknologi og innovation, og det har fået navnet The Wave, der refererer til både lydbølger og nye tendenser. Alle sanser stimuleres i området, og både etablerede aktører i branchen og håbefulde iværksættere på vej frem vil være at finde.

Læs hele pressemeddelelsen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.125