23948sdkhjf

Tilpassede drev til bulkhåndtering

| Medlemsnyhed | Indrykket af NORD Gear Danmark A/S

Til de forskellige typer af bulkmaterialer tilbyder NORD DRIVESYSTEMS egnede drev til bæltetransportører, kopelevatorer og andre transportsystemer.

Hvad enten det er sand, kul eller fødevarer som korn eller sukker – en ganske betydelig del af det gods, der transporteres på vej, vand og jernbane, er bulkmateriale. Denne brede vifte af forskellige materialer viser, hvor forskellige kravene til drevsystemer er, når det gælder transport af bulkgods.

"Vores industrisektorledelse har omfattende viden om bulkhåndtering og er godt bekendt med branchens krav", forklarer Jörg Niermann, marketingchef hos NORD. Drevspecialisten tilbyder skræddersyede drevsystemer til transportsystemer såsom båndtransportører, kopelevatorer og skruetransportører. "Vores portefølje omfatter meget robuste systemer til applikationer under barske miljøforhold samt eksplosionsbeskyttede og særligt hygiejniske drevsystemer."

Omfattende modulopbygget system
For at skræddersy systemer til alle behov bruger brancheeksperterne NORD's omfattende modulopbyggede system. Det omfatter komponenter som frekvensomformere, motorer, gearenheder, koblinger og bremser samt ventilatorer, bundrammer og bagstoppere, som er individuelt tilpasset. I mange tilfælde danner en industriel gearenhed fra serien MAXXDRIVE® grundlaget. Disse gearenheder, som hovedsageligt er monteret i UNICASE-huse i ét stykke, fås i elleve størrelser med drejningsmomenter på op til 282.000 Nm.

Til bulkindustrien har NORD udviklet den industrielle gearenhed MAXXDRIVE® XT. Effekt- og hastighedsområderne for de anvendelsesoptimerede to-trins retvinklede gearenheder er blevet designet til situationer, der kræver lave hastighedsforhold og stærke kræfter. Dens robuste design gør MAXXDRIVE® XT modstandsdygtig overfor snavs og pålidelig under barske driftsforhold. Et særligt tætningskoncept reducerer behovet for vedligeholdelse. Store rullelejer og midterafstande øger komponenternes belastningskapacitet og levetid.

Ekspertise og support på verdensplan
På en mindre skala anvendes NORD gearmotorer, som er blevet optimeret med energieffektivitet for øje. Med sit dybe branchekendskab, sin applikationsekspertise og tekniske support udvikler NORD individuelle drevløsninger til alle slags behov indenfor bulkhåndtering og yder verdensomspændende support til systemoperatører til opbevaring, transport, vejning, dosering, lastning og losning.

 

Bliv klogere på NORDs bulkhåndtering her:
https://www.nord.com/dk/losninger/brancher/bulk-håndtering/bulk-håndtering.jsp

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NORD Gear Danmark A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
NORD Gear Danmark A/S

Send til en kollega

0.112