23948sdkhjf

Aalborg CSP udvider kompetencefeltet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg CSP A/S

Kraftige prisstigninger samt en russisk invasion af Ukraine har medført stigende interesse for den grønne omstilling. Hos Aalborg CSP er man gået all-in på den grønne omstilling og udvider såvel medarbejderstaben som kompetencefeltet.

De stigende energipriser har sat yderligere gang i den grønne omstilling og hen over de seneste år har eksempelvis varmepumper for alvor vundet indpas på især de danske fjernvarmeværker. Aalborg CSP har gennem de seneste år redet med på bølgen og har i samarbejde med underleverandører projekteret flere varmepumpeprojekter.

Kompetent medarbejderstab tilført yderligere 80+ års varmepumpeerfaring
For at kunne være med helt fremme, hvor det er sjovt, når der er tale om varmepumpeprojekter, er det vigtigt at have den fornødne viden og de påkrævede kompetencer ”in-house”. Aalborg CSP har således inden for det sidste halve år tilført imponerende +80 års varmepumpeerfaring, til virksomhedens i forvejen kompetente medarbejderstab. De mange års varmepumpeerfaring fordeler sig på tre medarbejdere, som hver især byder ind med unikke kompetencer.

Denne forstærkning gør på sigt Aalborg CSP i stand til at fokusere yderligere på de mange varmepumpeprojekter, som i disse år udbydes i licitation. Den gør ydermere, at selskabet ikke længere er afhængige af  samarbejdet med underleverandører, men nu i kraft af interne kompetencer, er i stand til at byde selvstændigt på varmepumpeprojekterne.

Større spændvidde i kompetencefeltet
Tilførslen af yderligere varmepumpekompetencer betyder desuden, at Aalborg CSP nok engang udvider porteføljen af løsninger, som kan leveres til kunderne. Foruden solvarmeanlæg og optimering af solvarmeanlæg med tilføjelse af akkumuleringstanke og varmepumper fokuseres der nu også på andre løsninger, og det til en kundegruppe som tæller andet end de danske fjernvarmeværker.

Det er med tilførslen af de nye ressourcer nu muligt for Aalborg CSP at tilbyde løsninger så som varmepumper som selvstændige enheder eller varmepumper i samspil med eksisterende varmekilder, så som solvarme- eller biomasseanlæg. Virksomheden assisterer kunden med at finde den optimale løsning, og er i denne forbindelse i stand til at udnytte en bred vifte af naturlige varmekilder lige fra udeluft og industriel overskudsvarme, over spildevand, til flydende biomasse. Tillige sikrer tilgangen af de nye kompetencer også, at en industrikøl-løsning nu er at finde i Aalborg CSPs portefølje af grønne energiløsninger, som hver for sig såvel som i intelligent samspil giver kunderne mest mulig værdi for pengene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg CSP A/S

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
Aalborg CSP A/S

Send til en kollega

0.094