23948sdkhjf

Technor er med til forbedre Brimas driftsøkonomi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

Vi har leveret et komplet udsugningsanlæg for olietåger med varmegenvindingsanlæg til udsugning fra bearbejdningsmaskiner, hos Brimas

Det nye olietågefilter er leveret som et flertrinsfilter er installeret. Filteret er forsynet med hhv. forudskilning, forfilter, finfilter og sidst HEPA-filter, så emissionsudledningen på denne måde garanteres overholdt.
På alle bearbejdningsmaskiner er der monteret forudskilningsfilter, hvor størstedelen af de udsugede olietåger ledes direkte tilbage i processen for genanvendelse af olien.

For varmegenvinding er afkastluften fra olietågefilteret ført gennem et ventilationsaggregat med krydsveksler. Den friske opvarmede erstatningsluft føres tilbage til produktionshallen via indblæsningspose. På denne måde spares der store mængder energi.

Systemet er behovsstyret via automatspjæld på maskinerne, hvorved anlæggets kapacitet automatisk tilpasses det aktuelle behov for udsugning.

Anlægget er opkoblet på fjernovervågning således kunden kan overvåge og styre anlægget eksternt.

Brimas A/S har fået leveret et anlæg som overholder lovgivningen og med en god udsugning fra maskinerne. Anlægget er leveret med minimalt vedligehold og genanvendelse af varmen for optimal driftsøkonomi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109