23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Helge Frandsen Varmeteknik A/S

Hos Helge Frandsen Varmeteknik A/S i Hornsyld mellem Horsens og Vejle har vi et stort udvalg af varmeløsninger med konventionel energi især til industri, herunder Plaforad klimalofter i flere varianter med både køle- og varmefunktion.

Klimalofter anvendes til at skabe det ideelle indeklima fx på skoler for lærere og elever eller andre indendørs miljøer, hvor der ønskes kontrol med køling og opvarmning. Et godt indeklima mindsker risiko for sygdom og giver gode vilkår for effektivt arbejde.

Sådan fungerer klimalofterne
Klimalofter styrer temperaturen med udgangspunkt i de varmekilder, der er i rummet, om det er fast inventar eller mennesker. Strålingen aktiveres ikke af luft som med luftvarmeanlæg. Når klimaloftet skal køle, absorberer det den overskydende varme i rummet og transporterer den væk i rørene. Klimaloftet sætter stråleopvarmning i gang, når temperaturen i rum er lavere end den ønskede temperatur i rummet.

Helge Frandsen Varmeteknik A/S klarer både behovsanalyse, salg og montering, og vores service dækker hele landet. Kontakt os på telefon 75 68 80 33 og hør mere om vores udbud af klimalofter.

Læs mere om Helge Frandsen Varmeteknik A/S her.

Helge Frandsen Varmeteknik A/S
Hornsyld Industrivej 5
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41112328
P nummer: 1025490270

Kontaktperson

TC
Torben Christophersen
Salgskonsulent Jylland Nord
+45 20204429 tc@hfas.dk

Send til en kollega

0.031