23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på Byggerimessen -> Bæredygtigt byggeri med stål

Vi glæder os til at mødes med dig på Byggerimessen. Vi ser frem til at se mange af jer til en snak om bæredygtigt byggeri med stål, langtidsholdbart design samt vores nye DS Frame System, der gør inddækninger af vinduer og døre til en leg.

Du er hermed inviteret til at besøge os på Byggeri'23 i Fredericia den 21.-24. marts 2023, hvor vi vil inspirere dig til at bruge stål på nye kreative måder. Du kan se og røre ved vores stålprodukter og opleve deres kvaliteter og æstetiske udtryk. Hent din gratis billet nederst på siden.

På Byggerimessen taler vi også om, hvordan stål kan hjælpe med at reducere CO2-aftrykket i dit byggeprojekt, uanset om du vælger vores smukke designprofil DS Nordic Klikfals eller et af vores andre profiler. DS Stålprofil er Cradle to Cradle Certified® Bronze og producerer stålprofiler til tag- og facade af bæredygtigt GreenCoat®-stål fra SSAB.

Vi præsenterer også vores innovative og professionelle DS Frame System til inddækning af vinduer og døre, som sikrer reduceret spild og tætte samlinger og ikke mindst en flot finish på dit byggeri.

Besøg vores stand på messen og nyd din favorit kaffevariant fra vores barista-kaffevogn. Og husk også at deltage i vores konkurrence om et firmaarrangement for dig og dine kolleger, hvor en foodtruck fyldt med lækre gourmet-hotdogs besøger din firmaadresse.

Vi ser frem til at se dig på Byggerimessen i Fredericia på stand A-1036. Messen er åben dagligt fra kl. 9.30-17.00.

Læs mere og få din billet

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956

Send til en kollega

0.095