23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store bannere til Dansk Jødisk Museum

Vi leverer udstillingsudstyr til Dansk Jødisk Museums udstillinger og events.

”Vi nyder at samarbejde med Expression. De er hurtige til levering og altid klar med en anbefaling til den mest optimale løsning.” - Sara F. Stadager, Museumsinspektør, Dansk Jødisk Museum

Dansk Jødisk Museum har store, flotte bannere, der rummer forskellige budskaber og fortællinger. Bannere kan bruges til et utal af formål - Dansk Jødisk Museum bruger dem blandt andet til deres udstillinger på museet og som en del af deres stand til events.

Ligesom Dansk Jødisk Museum kan du få fleksible og solide bannere med dit eget print i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan, billede eller noget helt fjerde. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug i butikker, på byggepladser, til koncerter, udstillinger, messer og andre placeringer, hvor de er til offentligt skue.

Vi laver bannere i alle typer stof, PVC og mesh. Vi printer stofbannere, PVC-bannere og mesh bannere i præcis den størrelse du har brug for. Bannere fungerer både udendørs og indendørs og kan blandt andet bruges som:

  • Stilladsbanner
  • Facadebanner
  • Ophæng i butik
  • Ophæng på museer
  • Ophæng på mur og væg
  • Og mange andre steder…


Skal du også bruge bannere eller andet storprint til din udstilling eller stand? Så ring til os på 20 20 58 80 eller skriv en mail til Per på pra@expression.nu. Så sørger vi for at du bliver set.

Billede copyright: Bjarke MacCarthy

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Send til en kollega

0.031