23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejder du med grønne gasser?

Så læs med her!

Geopals nye produktionsmedarbejder, Nicolai har været en tur i Jylland sammen med Christian Møller for at besøge et par af vores kunder og gennemgå vores gasdetektor, GP-NOVA.

En af kunderne producerer methanol brændselsceller - et grønt alternativ til forbrændingsmotorer og dieselgeneratorer.

Methanol (CH3OH) består af brint (H2) og kuldioxid (CO2), og methanol er et af de mest lovende biobrændstoffer og et vigtigt produkt i Power-to-X-processen. PtX-processen involverer at omdanne vind- eller solenergi til brint og derefter tilføje kuldioxid for at opnå methanol, som vores kunde bruger til brændselsceller for en CO2 neutral fremtid.

Selvom det er utroligt, at methanol kan spille så væsentlig en rolle mod en grønnere fremtid, er vi også nødt til at tage hensyn til sikkerheden. Da methanol er både giftigt og brandfarligt, er det vigtigt at installere gasdetektering i områder, hvor der er risici for udslip af denne giftige og brandfarlige gas.

I juli leverede vi 10 GP-NOVA'er til denne kunde for at detektere for methanol, og det var fantastisk for Nicolai og Christian at se vores GP-NOVA'er i arbejde. Det var både sjovt og lærerigt for Nicolai at hilse på så mange forskellige kunder og se vores GP-NOVA forskellige steder detektere forskellige typer af gasser. Sammen med Christian sørgede de for, at vores kunder fortsat har trygge og sikre arbejdspladser!

Vil du også have en GP-NOVA og en sikker arbejdsplads? GP-NOVA er certificeret efter de højeste internationale standarder og kan detektere mange forskellige gasser med de forskellige sensorteknologier, og kunne være den helt rigtige løsning for dig og dine kollegaer.

Kontakt Geopal for en uforpligtende snak om muligheder og behov.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063