23948sdkhjf

Nivå Gymnastikforening har fået topmoderne gymnastikhal

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

Nivå Gymnastikforening kæmpede i mange år for at få en ny, moderne gymnastikhal. Så gymnasterne sprang af glæde, da spaden første gang blev stukket i jorden til Gymnastikkens Hus.

Gymnastikforeningen har spillet en afgørende rolle under udførelsen af det komplekse men vellykkede projekt.

Gymnastikkens Hus i Fredensborg var en totalentreprise, som BASE Erhverv gik i gang med i 2019 og afleverede i oktober 2022. Projektet omfattede renovering og nyindretning af den eksisterende Holmegårdshal og opførelse af en ny springhal på 1.700 kvadratmeter.

De nye træningsfaciliteter til Nivå Gymnastikforening består af en hal indrettet med trampoliner, springgrave og andet integreret gymnastikudstyr. Den nye hal har desuden en balkon, hvorfra tilskuerne har et flot kig ned til gymnasterne i hallen. Den eksisterende Holmegårdshal er renoveret og indrettet med gymnastik- og rytmesal, opvarmningsfaciliteter, toiletter og venteområde til forældre og andre gæster.

En løsningsorienteret totalentreprenør

Svend Ronald Jensen anbefaler gerne andre bygherrer at arbejde sammen med BASE Erhverv:

”BASE har under hele forløbet haft en god indstilling, og jeg har haft tillid til, at vi kunne finde løsninger, der var rimelige for begge parter.”

Det tillidsfulde forhold er en af grundene til, at man er gået videre med et nyt projekt, der ligger i forlængelse af den oprindelige totalentreprise – nemlig en renovering af Holmegårdshallens tag. De stigende priser på byggematerialer var dog på nippet til at begrave projektet, der oprindelig indbefattede, at taget skulle have ensidigt fald.

”BASE Erhverv foreslog en simpel men stærk løsning, som var mere økonomisk,” forklarer Svend Roland Jensen tilfreds. Den valgte løsning indebærer, at den eksisterende tagkonstruktion bevares, men forstærkes. Samtidig bliver afløbsrørene renoveret med strømpeforing.

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/gymnastikkens-hus

 

Få et kig ind i Gymnastikkens Hus i videoen til højre!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094