23948sdkhjf

Søger du efter en holdbar og effektiv kabelbindertang?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

MK9P og MK9 P w/upper air er ideelle løsninger til optimal spænding og klipning af strips helt op til stripshovedet. De eliminerer de skarpe kanter, som konventionelle skæringsværktøjer efterlader.

Kan jeg ikke bare bruge den samme kabelbindertang?
Kabelbindertænger er ikke alle ens - og med god grund. Mens nogle kabelbindertænger er egnede til områder der er vanskelige at få adgang til, skal andre fungere uden elektricitet, når de bruges i mobile applikationer. MK9P er et pneumatisk værktøj, som i bred forstand betyder et værktøj der hovedsageligt bruger trykluft. Find begge MK9P modeller her.


Er der særlige krav?
I dag er der en række krav til holdbarhed og effektivitet i moderne serieproduktioner, som skal overvejes, og det er derfor vigtigt at din kabelbindertang er pålidelig og praktisk, selv ved langvarig brug.
Derfor er MK9P fremstillet af robuste dele for at sikre dig optimal ydeevne.
MK9P er udviklet til montage af store plastbindere såsom dem der anvendes i køretøjer fx lastbiler, busser og tog. Nysgerrig? - Se mere her


Dine fordele:
·    Glasfiberforstærket kappe
·    Til kabelbindere op til 13,5 mm
·    Til ensartet tilspænding og automatisk afklip
·    Trinløs indstilling af trækstyrke
·    Høj montage hastighed
·    Holde-ring til nedhæng
·    Fås både med tryklufttilslutning forneden eller foroven
·    Mulighed for tilkøb af ekstra knive eller dæksel til momentknap


Her finder du MK9P med:

Trykluft forneden
Trykluft foroven (upper air)


Uanset model hjælper MK9P dig også med at fremskynde dine bundtningsprocesser og professionaliserer dine bindinger af strips fremstillet af forskellige størrelser.


Generelt tilbyder HellermannTyton dig et omfattende udvalg af kabelværktøjer, så du altid har rette værktøj til opgaven, herunder manuelle og pneumatiske kabelbindertænger plus unikke automatiske bundtningspistoler. Du kan se udvalget af kabelbindertænger her.


Kontakt os allerede i dag for mere info eller en demo på tlf. 70 23 71 20, via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information.


OBS: Husk at blive en del af VærktøjsKassen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.094