23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Remote styring af produktionsfaciliteter

Alene i 2020 var der mere end 290.000 fabrikker i USA alene. Det kræver mange nyansættelser og træning af nye medarbejdere. Det er tidskrævende. Der må findes en bedre og mere effektiv måde.

UDFORDRING

Under automatisering er opgraderinger nogle gange udfordrende. Det kan give problemer at finde en vej til at kunne tilslutte både gammel og ny teknologi. Man har behov for forskellige forbindelser til udstyr med forskellige interfaces, og det kan øge omkostningen. Køb af seneste teknologi garanterer ikke at man er kompatibel med det nuværende udstyr. Mange produktionssteder har et mix af komplekse komponenter som ofte kræver dyre løsninger. Så - hvis man ønsker at tilslutte mange maskiner med forskellige interfaces skal man investere mere. 

Hvis en fejl opstår eller softwaren behøver en opdatering, er det ofte sådan at det tilstedeværende personale ikke har den nødvendige viden og træning for at udføre opgaven. Ud over dette - hvis problemet er mere komplekst, så skal man nogen gange have producentens serviceteknikere til at klare opgaven. Det kan betyde at mange personer er involveret i problemløsningen. Der er transporttid, transport omkostninger, omkostninger til selve reparationen og eventuelt også omkostninger til en nedlukket produktionslinie mens vedligeholdelsen finder sted.

Opgaven er derfor primært at finde en vej til at kunne tilslutte alt udstyr på fabrikken. Målet er at kunne styre alt udstyr fra et sted hvor tilstedeværende personale kan overvære dag-til-dag processerne og eksperter kan tildeles afgang til eventuelt fejlramt udstyr når det er nødvendigt.

LØSNING

Faktisk kan en lille enhed fra Teltonika anvendes til at tilslutte PLC, HMI, RFID, panikkanpper og meget mere. Denne lille enhed er en TRB255 industriel M2M gateway. For det første, så kan denne gateway kommunikere med meget udstyr på fabrikken via forskellige interfaces.

For de primære forbindelser kan en PLC tilsluttes via RS232 porten mens HMI kan tilsluttes via RS485. Dette setup tager højde for de centrale produktionslinier.  Ethernet porten kan anvendes til tilslutning af HVAC (Heating, Ventilation og Conditioning) systemet, som kan justeres efter data fra temperatur- og luftfugtigheds sensorenes data, der er forbundet til TRB255 via det analoge input.

Denne Teltonika industrielle gateway har også en løsningen på let support på de forskellige forbindelser. F.eks. kan ældre komponenter på produktionslinien ofte forbindes. Et konkret eksempel kan være en panikknap som kan forbindes til digitale input/output portene, og der findes også en RFID læser som kan være med til at sikre yderligere sikkerhed.

Mens TRB225 industriel gateway giver meget udstyr access til internettet, så vil Teltonika RMS (Remote Management System) sikre remote adgang til dette. Dette  setup gør det muligt at nå produkterne og tredjeparts udstyr som om man var fysisk tilstede. Det er perfekt til troubleshooting, opdatering af firmware, eller ændring af indstillinger.

FORDELE

  • Bagudkompabilitet med 2G netværket sikrer forbindelse.
  • Strømforsynes fra 9 til 30 V, giver let integration med industrielle komponenter.
  • Dual-SIM sikrer automatisk failover i tilfælde af udfald fra teleoperatøren.
  • TRB255 tilbyder flere interfaces, inkl. RS232 og RS485, hvilket gør det nemt at tilslutte både nye og ældre udstyr.
  • Router er kompatibel med Teltonika RMS, hvilket gør det muligt at indsamle data og styre Teltonika enheder remote.

HVORFOR DELTAM2M?
DeltaM2M har mange års erfaring med integration af forskellige former for M2M-udstyr. Vores viden er til rådighed for vores kunder. Ring til os på 4848 0148.

Se mere information om dette emne her.

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 torben@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.046