23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du mødt Ernst?

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads.

Lækagesporing er en vigtig del af opretholdelsen af et sikkert og effektivt rørsystem. Det kan hjælpe med at forhindre skader på ejendom, reducere forsyningsomkostningerne og minimere miljøpåvirkning. Lækagesporing kan også bruges til at overvåge et rørsystems ydeevne over tid.

Har du mistanke om lækage eller blot ønsker at forebygge?
Så kan du få besøg af Ernst.
Ernst er vores LEAQS-ekspert, som hjælper virksomheder med deres lækageudfordringer i hele Denmark.

Hos Granzow A/S tilbyder vi LEAQS, som indebærer lækagesporing og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundne lækager i din installation.
Vores lækagesøgning dokumenterer jeres lækager i 3 kategorier, og identificer de mest kritiske der har indflydelse på, hvordan jeres trykluftssystemer fungerer. Den færdige rapport gemmes i vores online portal. Der vil ud fra rapporten kunne udarbejdes en stykliste med defekte komponenter.

Lækagesporing er en af de mest lønsomme og hurtigste metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem
 
Kan jeg selv se, at jeg har en lækage?
Det kan være svært at spotte med det blotte øje om du har en lækage, da det ofte kan være huller fordelt rundt omkring i dit trykluftsystem. Det kan være huller, som er på 1 millimeter - men er disse fordelt mange steder i dit trykluftsystem, så kan det hurtigt løbe op i et flercifret beløb årligt. Derfor er det en god investering for dig og din virksomhed, at få foretaget en professionel lækagesøgning af en kvalificeret tekniker, som har udstyret til at identificere skadestedet, utætheder og lignende.

Du kan dog godt opleve tegn på lækage, som for eksempel støj af udsivning, misfarvninger eller våde pletter - men det anbefales at forebygge skader på dit trykluftsystem, da en professionel lækagesøgning kan spotte det, øjet ikke ser. Det minimerer din virksomheds nedetid, øger systemets effektivitet og sænker jeres energiomkostninger.

Hvad koster lækagen per måned og år?
Trykluft er dyrt - det ved de fleste virksomheder, men hvor dyrt er det egentligt?
Vi finder i gennemsnit lækager i trykluftsystemer svarende til et ekstra strømforbrug på 50.000 kWh.
Det svarer til 20% af virksomhedernes samlede trykluft forbrug, som kunne være undgået.

Kontakt Granzow og hør mere om, hvordan vi kan implementere LEAQS lækagesystem i netop jeres virksomhed og hvordan du med den rette lækagesøgning kan reducere dit trykluftforbrug og CO2-udledning.
Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.
Tlf.:43 20 26 00
E-mail; info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk 

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031