23948sdkhjf

Skab værdi gennem kompetenceløft i din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Mange virksomheder har gode erfaringer med at opkvalificere medarbejdere til fordel for både virksomhedens og medarbejdernes udvikling. Nye kompetencer, viden og kvalifikationer er med til at fastholde og udvikle medarbejderne.

Når du opkvalificerer dine medarbejdere, er du med til at løfte alle, og det samlede kompetenceniveau hæves i din virksomhed.

Opkvalificering kan bidrage til, at dine medarbejdere fx bedre udnytter råvarerne i produktionen eller bruger deres tid mere effektivt. Det kan også være med til at forebygge nedslidning, da medarbejderne vil vide, hvordan de undgår forkerte løft og arbejdsstillinger.

Elever er en god forretning

Udover at din virksomhed tager socialt ansvar ved at ansætte elever, hvor du giver dem mulighed for at få en uddannelse og en jobretning, er det en god forretning at tage elever ind.

Ved at ansætte elever får du løst opgaver til en lavere pris, samtidig med at du er med til at udvikle dine kommende medarbejdere. Ved oplæring og kvalitetstjek af elevernes arbejde kan det være oplagt at involvere seniormedarbejdere. 

Opkvalificering og kompetenceløft er fx

  • Interne og eksterne kurser
  • Efteruddannelse
  • Sidemandsoplæring.

Du kan bruge Cabis guide med tips og råd fra andre virksomheder til, hvordan du kan være med til at sikre opkvalificering af dine medarbejdere.

Du kan læse mere om opkvalificering og kompetenceløft på Cabis hjemmeside og hente guiden her.

Du er også velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få gratis rådgivning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.095