23948sdkhjf

En veterans tre gode råd til, hvordan du ansætter en veteran

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Anker Sewohl har arbejdet længe i Forsvaret, men efter 40 år blev han ledig. Tiden som ledig frustrerede ham, men han fandt livsglæden som lagerassistent i Bilka, hvor hans kompetencer fra Forsvaret kom i spil.

Med jobbet som lagerassistent er Anker kommet ud af det tomrum, der fulgte med at blive langtidsledig. I dag er han fastansat og mere end glad for sit arbejde. Han arbejder 15,5 timer om ugen, hvilket passer ham helt perfekt, for her får han brugt mange af de evner, som veteraner har såsom at være pligtopfyldende, mødestabil og at have en god ordenssans.

Anker har tre gode råd til virksomheder, som overvejer at ansætte en veteran:

  1. Veteraner er pligtopfyldende medarbejdere. I har mulighed for at ansætte nogle mennesker, som virkelig udfører deres opgaver.
  2. Veteraner er også medarbejdere med livserfaring. De har været ude i verden og har gjort en forskel. Når man er udsendt, lærer man, at man ikke står over for et problem, men en opgave, der skal løses. Det er soldater eksperter i.
  3. Lav en forventningsafstemning med veteranen, især hvis de er skadet fysisk eller psykisk. Lav aftaler og følg løbende op på dem. Aftalerne skal holdes, så det hele ikke løber af sporet, og filmen knækker. Her skal arbejdsgiveren være god til at sige: ”Rolig nu, én ting ad gangen.” 

Læs hele casen om Anker her, og få indblik i, hvilken værdi du kan få ved at ansætte en veteran i din virksomhed.

Du kan finde mere information om, hvordan du kan ansætte en veteran på Cabis hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få rådgivning og sparring om socialt ansvar i netop din virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.078