23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan krymper du hurtigt og effektivt!

Kunne du godt bruge et par fif når du har med krympeslanger / krympeflex at gøre? Så læs mere her.

Du kan gøre mange ting med krympeslanger – udover at være fortrinlige til isolering og beskyttelse mod slid, kemikalier og ekstreme vejrforhold, så kan de ligeledes bruges til bundtning, farvekodning og belastningsaflastning. Find denne rette krymp her.

7 skarpe krympe-tips:

Tip 1: Ved krympning anbefaler vi du starter på midten og arbejder dig ud mod begge ender. Dette forhindrer luft i at blive indkapslet. 

Tip 2: Krympeflex vil også krympe i længderetningen. Husk derfor dette i din beregning, når længden af din krympeflex fastlægges 

Tip 3: Du kan mindske længdekrympning ved at krympe enderne først og midten til sidst. 
Bemærk dog at indkapslet luft vil forhindre slangen i at krympe. 

Tip 4: Hvis emnet der skal dækkes, er af metal eller varmeledende, skal du sikre dig, at emnet er forvarmet for at undgå kolde områder. 

Tip 5: Når din krympeflex skal afklippes skal du sørge for, at enderne er korrekt afklippede og uden flosser, da det ellers kan medføre at slangen sprækker under krympning. 

Tip 6: Ved valg af slangestørrelse er 80:20 reglen god at huske. Det betyder, at slangen skal krympe mindst 20% og maksimalt 80%. 

Tip 7: Under krympning skal du sikre dig, at området er vel ventileret.

Find flere tips tricks og fordele her.

Med det høje krympeforhold kan produkterne erstatte flere forskellige størrelser krympeslanger og derigennem benyttes til stort set alle arbejdsopgaver. Læs mere om krympeflex her.

Bedste værktøj til din krympeopgave!
Vores trådløse varmepistol CHG900 er storfavoritten blandt vores kunder. Det skyldes blandt andet at den drives af gaspatroner, der giver en arbejdstid på 90 minutter. Derudover er den designet til at producere flammeløs varme, hvilket gør den til din ideelle varmluftpistol at anvende, på et stort udvalg af varmekrympeslanger, formgods og varmekrymplabels. Den perfomer endda godt under barske udendørs forhold. Læs mere eller se videoen om varmepistolen CHG900 lige her.

Kontakt os på tlf. 70 23 71 20, via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information, demo eller vareprøver.

OBS: Vi deler alle vores tips til optimale arbejdsprocesser og arbejdsgange, tidsbesparelser og bedre ergonomi via VærktøjsKassen, som du kan blive en del af her

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

MGH

Send til en kollega

0.047