23948sdkhjf

Udsigt til lavere priser på hårdttræ til terrasser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Södra Wood A/S

Nu er et godt tidspunkt at bestille hårdttræ hjem. I Södra ser vi faldende priser både på træet og transporten.

De seneste års store efterspørgsel på træ har jaget priserne på himmelflugt. Nu er verden en anden, og priserne er faldet tilbage. Det giver store udfordringer for lagerbeholdningen, men også muligheder for at tjene gode penge på nye bestillinger.

- Vi har ledig kapacitet til at handle til den nye og meget mere fordelagtige indkøbspris, og det kommer selvfølgelig vores kunder til gode, fortæller Michael Phillipsen fra Södra.

Bestillinger nu
De hårde træsorter skal bestilles nu, hvis leverancen skal nå frem til foråret, hvor byggesæsonen for træterrasser for alvor begynder.

- Træterrassen skal jo helst stå klar til påskeferien, så man får udbytte af terrassen hele sæsonen, og så er det altså nu, der skal bestilles hårdttræ hjem. Men det er også et godt tidspunkt, for vi kan jo se faldende priser både på træet og transporten, så jeg anbefaler da at få bestilt alt træ hjem til 2023 nu, siger Michael Phillisen. 

100 % certificeret
Træ fra Södra stammer udelukkende fra bæredygtige FSC eller PEFC certificerede skove og er 100 % certificeret. Sortimentet i brædder til terrasser dækker hele spektret fra hårdttræ til trykimprægneret træ.

I kategorien for de hårdføre og holdbare træarter fører Södra tre forskellige træarter, der varierer i kvalitet, udtryk og prisklasse.

- Ipe er en af de bedste og smukkeste træsorter, Jatoba har en mild struktur og en flot rødbrun farve, mens Cumaru har en flot karakter og et smukt farvespil. Fælles for dem alle er deres eksklusive udtryk og deres styrke til at stå imod vind og vejr uden nogen former for vedligeholdelse. Derudover er alle tre arter naturligvis FSC 100 % certificeret, fortæller Michael Philipsen.

Trykimprægneret eller thermobehandlet
Hvis budgettet ikke er til hårdttræ, så er Södra klar med andre løsninger.

-Det brede sortiment byder også på trykimprægneret træ med hurtig levering, fordi det kommer direkte fra Södras eget imprægneringsværk lige ovre på den anden side af Øresund, siger Michael Philipsen og fortsætter:

-En anden mulighed er Södras ThermoWood® D212, der er varmet op til 212 grader for at uddrive alle næringsstoffer og dermed styrke modstandsdygtighed og sikre lang holdbarhed. De thermobehandlede terrassebrædder kan også leveres Svanemærket. Både ThermoWood® D212 og de trykimprægnerede terrassebrædder er PEFC 100 % certificeret.

Tryghed i levering og priser
Södra har samarbejdsaftaler med tømmerhandler i hele Danmark og står klar til at vejlede om deres store sortiment til næste sæsons træterrasser. Som en af branchens største leverandører er der styr på certificeringerne og garanti for konkurrencedygtige priser.  

Vil du vide mere?
Du kan læse mere på vores website, men du er også velkommen til at kontakte Michael Philipsen på  4848 8200 eller sende en mail på michael.philipsen@sodra.com.

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Södra Wood A/S

Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Danmark
Södra Wood A/S

Send til en kollega

0.109