23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generator til både kontinuerligt forbrug og nødstrøm

Tag en uforpligtende snak med os i dag. Vi er altid klar på at hjælpe.

Har du helt styr på strømmen? Hvis ikke, så er Granzow nu forhandler af markedsførende JCB. Generatorer fra JCB er din garanti for aldrig at stå med håret i postkassen, når du skal bruge strøm; hvad end du har brug for en generator til kontinuerligt forbrug på eksempelvis en byggeplads, eller en nødstrømsgenerator til din produktion, så har vi den rette løsning til dig.

Klik ind og læs mere om vores udvalg af forskellige generatorer her

For med JCB kan vi præsentere et bredt udvalg af generatorer, der passer til ethvert behov; fra den mindste på 8 kvA op til den største på 2750 kVA. Generatorerne fungerer modulært. Det betyder du kan skalere videre op, hvis du har et ekstra stort behov for strøm - eksempelvis, hvis din nødstrømsløsning skal dække et helt hospital.

Hvorfor JCB generatorer?
JCB's udvalg af dieselgeneratorer er bygget til de højeste specifikationer og leverer enestående pålidelighed og effektivitet. Disse  maskiner kan bruges i alle applikationer med strømkrav over hele verden! JCB er en af de mest innovative og ambitiøse virksomheder i branchen og er derfor et ret godt valg, når der skal vælges generatorer.

JCB bliver i dag forhandlet i mere end 150 lande. Og med over 200.000 solgte enheder alene i QS-serien på verdensplan er JCB den absolut markedsførende - og det er ikke uden grund. JCB er kendt for at levere en fuldendt pakke i topklasse. Generatorernes indmad leverer rå performance med lavt støjniveau, og det robuste ydre er designet med lang levetid for øje. Samtidig er designet lavet således, at generatorerne er nemme at manøvrere rundt med og samtidig er nemme at servicere - selv under forhold, hvor der er trangt med pladsen.

Vores serier:

Hovedserie
JCB's hovedserie findes i 8-730 kVA.
Generatorerne er designet til at tilbyde den idéelle strøm til mange fælles applikationer. Dette betyder, at du kan forvente høj ydeevne leveret i en kompakt og let enhed. Generatoren kommer med JCB's intelligente software, LiveLink, som du kan læse mere om her.

Læs meget mere om hovedserien her

QS-serie:
JCB's QS-serie er en serie, med performance og innovation i højsæde, der kommer i 20-220 kVA. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau

Det valgfri DSE 4520 kontrolpanel inkluderer en overførselsafbryder mhp. en glidende overgang mellem net- og generatorstrøm i tilfælde af netfejl. QS-serien leverer:
- Lave støjniveauer, så lave som 62dBA, ideel til en rækkeviddeaf applikationer.
- Generatorerne er nemme at transportere og placere, da de kommer udstyret med ekstra store trucklommer. Når det gælder transport af generatoren er det gjort så simpelt som muligt, da der er  valg mellem fire løftlugs, store gaffellommer eller et centralt løftepunkt (der kan løftes med eksempelvis kran). De mange muligheder gør det lettere at manøvrere rundt med generatoren.

Læs mere om vores QS-serie her

Rental-serien:
JCB tilbyder også generatorer til leje. 
Når det gælder generatorer til leje, forstår vi, at du skal have total tillid til produktet: du skal være sikker på, at strømkilden er så pålidelig, effektiv og med så høj ydeevne, som den kan være.

JCB's udlejningsmodeller lever op til alle dine krav:
- Robust ydre, der kan modstå ekstreme forhold
- Effektiv og med høj performance
- Nem at bruge
- Hurtig og nem at vedligeholde
- Fjernstyring- og fjernmonitorering
- Uovertruffen aftercare support fra JCB såvel som Granzow selv

Bliv klogere på udlejning af generatorer fra JCB her eller kontakt os i dag og få en snak.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomhede

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094