23948sdkhjf

BOS Power opkøber norske nødstrømsspecialist Eanor

| Medlemsnyhed | Indrykket af BOS Power

Opkøbet af den førende norske nødstrømsspecialist Eanor understøtter BOS Powers strategi om at opbygge en endnu stærkere position i den østlige del af Norge i markedet for sikring af kritisk infrastruktur.

Eanor leverer nødstrøm, UPS og batterisystemløsninger til kunder i hele Norge og som komplet systemleverandør tilbyder virksomheden rådgivning, design, projektledelse, installation, service og support.

-Samfundets stigende afhængighed af kontinuerlig drift 24/7 og vores forpligtelse til at bidrage med grønne, klimavenlige energiløsninger er stærke faktorer i den globale økonomi i dag. Der er et stort potentiale for både BOS Power og Eanor i at tilbyde løsningerne på disse udfordringer i fællesskab, siger Ove Johan Solem, CEO BOS Power.

-Købet af Eanor understøtter vores overordnede strategi om at blive en endnu stærkere aktør i Norge og på det nordiske marked for at sikre kritisk infrastruktur som system- og serviceudbyder gennem opkøb og organisk vækst. Eanor bidrager med et meget højt kompetence- og erfaringsniveau til vores eksisterende organisation. Med opkøbet er vi desuden i stand til at tilbyde vores kunder en forbedret 24/7 call out service med kort responstid for at sikre uafbrudt drift af deres kritiske infrastruktur.

-Jeg er stolt over, at Eanor er blevet inkluderet i BOS Power-familien. At være en del af en stor, professionel organisation gør os i stand til at tilbyde nye og avancerede, teknologiske løsninger til et større spektrum af kunder, og giver os gode muligheder for at bygge videre på vores tidligere udvikling. Vi ser meget frem til at levere vores ydelser og kompetencer til kunder i Østnorge i tæt samarbejde med vores nye ejere, siger Arild Jensen, administrerende direktør Eanor.

Opkøbet af Eanor er det andet i 2022. I maj opkøbte BOS Power Servogear, en leverandør af fremdriftsløsninger til højhastighedsfartøjer med base i Vestnorge. I 2020 sluttede Elektromatik, en svensk leverandør af nødstrømsløsninger og -services, og Holm Technoscan, en serviceudbyder til den danske marineindustri, sig også til BOS Power. 

For mere information, kontakt:

Ove Johan Solem, CEO BOS Power

Tlf. +47 47 65 20 66

ove.johan.solem@bospower.com

 

Arild Jensen, administrerende direktør Eanor

Tlf. +47 916 65 281

arild.jensen@eanor.no

 

Om Eanor

Eanor er en førende norsk leverandør af nødstrøms-, UPS- og batterisystemer til sikring af kritisk infrastruktur. Som komplet systemleverandør tilbyder Eanor rådgivning, design, projektledelse, produktion og installation. Specialuddannede serviceteknikere yder support, service og vedligeholdelse af nødstrøms- og UPS-systemer i hele Norge, inklusiv 24/7 vagtservice.

Om BOS Power

BOS Power er en del af Bertel O. Steen Group i Norge og opererer 10 lokationer i Norden med hovedkontor i Bergen. Virksomheden har 190 ansatte og havde en omsætning på cirka 550 millioner NOK i 2021. Virksomheden leverer innovative strøm- og energiløsninger til forskellige applikationer og markedssegmenter på tværs af Norden.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BOS Power

Sydvestvej 142-146
2600 Glostrup
Danmark
BOS Power

Send til en kollega

0.078