23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Engineer Esben Aldal hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Esben Aldal er tiltrådt i en stilling som projektingeniør hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Esben er uddannet fra Aalborg Universitet som civilingeniør med speciale i maskinkonstruktion.

Han har gennem de sidste 12 år opnået erhvervserfaring indenfor områder såsom maskinkonstruktion, trykbærende anlæg og projektledelse. Stort set alle konstruktioner han har arbejdet med, har han selv modeleret i 3D, og er derfor en rutineret tegner i diverse CAD programmer.

Esben kommer fra en stilling i Process Engineering A/S, hvor han har arbejdet som rådgivende ingeniør. Igennem denne stilling han har løst en bred vifte af opgaver for kunder i mange forskellige brancher.

Tidligere har Esben arbejdet med bl.a. at produktudvikle, kvalitetsteste, følge op på og optimere nye anlæg først som R&D ingeniør ved Liftra ApS og siden som R&D ingeniør ved Alfa Laval AS.

Esben er vant til at kaste sig ud i nye udfordringer, samt at skabe sig et overblik over både tekniske og kommercielle udfordringer. Han vil styrke virksomhedens kompetencer i projektledelse, design og projektering.

 

Spidskompetencer:

FEA – ikke lineær / transiente analyser
Flow beregninger
Rørsystemer
Kedelanlæg
PI&D
Tekniske beregninger
 

 Vi byder velkommen til Esben Aldal ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.141