23948sdkhjf

Ny luftpistol til opgaver, der kræver kraftig afblæsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

TurboBlast® Safety Air Gun er den seneste tilføjelse til Exairs serier luftpistoler.

Denne dynamiske luftpistol er i stand til at producere op til 23 kilo kraft med et enkelt tryk på udløseren. Det er den ideelle løsning til afblæsningsopgaver, der kræver maksimal kraft, som feks at fjerne genstridigt eller tungt affald som slagger, deltørring eller afkøling fra en vis afstand samt kraftig oprydning i travle faciliteter.

TurboBlast har et håndtag i støbt aluminium med et robust greb, der ikke kun er behageligt, men også UV-bestandigt, kemikaliebestandigt og isoleret mod varme eller kulde. Den lette udløser skaber en kraftig afblæsning og inkluderer også et dødemandsgreb, der afbryder luften, hvis luftpistolen tabes.

Alle modeller inkluderer en integreret dysebeskyttelse for optimal sikkerhed. Pistolen fås med og uden en justerbar skydeventil til at regulere blæsekraften.

TurboBlast er tilgængelig i flere forskellige flowhastigheder og forlængere på op til 1,8 m, for at gøre det nemmere at nå ind til svært tilgængelige områder. TurboBlast pistolerne er de mest kraftfulde luftpistoler fra EXAIR og supplerer serierne VariBlast Precision, VariBlast Compact, Soft Grip og Heavy Duty sikkerhedspistolerne. Alle Exairs sikkerhedspistoler er CE-kompatible og opfylder OSHA-standarderne.

Se mere om effektiv, sikker og støjsvag afblæsning her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.125