23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdo ansætter ny divisionsdirektør til Energi og forsyning

Den 1. januar 2023 starter Jesper Møller Larsen som Verdo’s nye divisionsdirektør for Energi og forsyning, der dækker energikoncernens forretningsområder indenfor varme, vand, produktion på kraftvarmeværket i Randers samt GIS og digitalisering.

Den 1. januar 2023 starter Jesper Møller Larsen som Verdo’s nye divisionsdirektør for Energi og forsyning, der dækker energikoncernens forretningsområder indenfor varme, vand, produktion på kraftvarmeværket i Randers samt GIS og digitalisering. Her vil han få ansvaret for omkring 110 medarbejdere, heraf tre chefer i direkte reference.

Jesper Møller Larsen har i mere end 20 år har beskæftiget sig med drift og udvikling af virksomheder og projekter indenfor energi- og forsyningssektoren – de seneste 6 år som energiforsyningschef i Aalborg Forsyning A/S og inden da som varmeforsyningschef hos Aalborg Varme A/S fra 2014-2016.

Tidligere har han blandt andet arbejdet som chefkonsulent hos Rambøll og planlægningsingeniør i Aabybro Kommune. Han har således opnået erfaringer indenfor både forsyningssektoren, rådgiver- og konsulentbranchen og den kommunale verden.

Jesper er uddannet civilingeniør / MSc – Energy and Environmental Planning – fra Aalborg Universitet og har de senere år suppleret sin uddannelse med forskellige uddannelser indenfor ledelse.

”Da jeg hørte om stillingen som divisionsdirektør for Energi og forsyning hos Verdo, var jeg ikke i tvivl om, at jobbet var som skræddersyet til mig. Med 20 år i branchen, heraf de seneste 8 år som topchef i Aalborg, samt min faglige baggrund kunne jeg sætte flueben ud for alle de ønskede forventninger og krav. Kort sagt: Der var tale om det perfekte match,” siger Jesper Møller Larsen og tilføjer:

”Samtidig synes jeg, at nogle af de udfordringer, som Verdo står over for i Energi og forsyning de kommende år, er utroligt spændende - ikke mindst i forhold til omstillingen af varmeproduktionen, vækst i forsyningssystemerne og opretholdelsen af en sikker og stabil drift. Her har jeg rigtig gode erfaringer og kompetencer at byde ind med. Endelig synes jeg, at den organisatoriske omstilling, som Verdo har igangsat de seneste år, virker utroligt spændende, og jeg glæder mig meget til at være med på – og bidrage til – denne rejse.”

Privat bor Jesper sammen med sin kone og deres fire yngste børn i Aalborg og har derudover en voksen søn, som er flyttet hjemmefra. I fritiden er han dedikeret sports- og friluftsmenneske.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Kontaktperson

BO
Bjørn Olsen
Presseansvarlig
+45 24 69 14 13 bjol@verdo.com

Send til en kollega

0.047