23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdo får ny projektdirektør til ledelse af energiprojekter

Verdo-koncernens Energy-division – Verdo Energy Systems - har ansat Søren Brun Jensen som projektdirektør. Dermed er banen kridtet op til videreudvikling af den tekniske organisation.

Pr. 1. september 2022 er 60-årige Søren Brun Jensen tiltrådt som projektdirektør i Verdo-koncernens Energy-division – også kaldet Verdo Energy Systems. Her vil han med sine omfattende erfaringer indenfor udvikling, ledelse og optimering af projektvirksomhed bidrage til den videre udvikling af Verdo Energy Systems.

Søren Brun Jensen er uddannet teknikumingeniør med supplerende uddannelser i virksomhedsledelse. Han kommer fra en stilling som associeret partner i Zillion Consulting Group ApS og før det mere end 25 år i lederstillinger på flere niveauer i internationale projekt- og industrivirksomheder, bl.a. som ansvarlig for projekt- og porteføljestyring ved Siemens Gamesa Offshore samt direktør for BU Industrial Valves i Danfoss’ køledivision.

“Efter en længere periode som konsulent savnede jeg at indgå i et fællesskab og være sammen om at realisere fælles, ambitiøse mål. Verdo er en virksomhed med stærke værdier, der fuldstændig matcher mit eget værdisæt, og Energy-divisionen har en god størrelse og en flad organisation med korte beslutningsveje. Samtidig er der en ledergruppe, der deler mit synspunkt om, at vellykket projektafvikling forudsætter tæt samarbejde og involvering på tværs af hele organisationen allerede fra tidligt i salgsarbejdet. Tilsammen giver det et rigtig godt afsæt for vores udvikling i forhold til at kunne sælge og håndtere ”next level”-leveranceprojekter med succes,” siger Søren Brun Jensen.

Han tilføjer: ”Verdo Energy Systems er et sted i sin udvikling, der rammer ned midt i dét, jeg får allermest energi af at arbejde med: udvikling og professionalisering af projektsalg og -eksekvering samt tilhørende tekniske organisationer. Jeg har tidligere gennemført lignende transformationer ved blandt andre SCANIA og Siemens Gamesa og glæder mig rigtig meget til at omsætte erfaringerne derfra til en Verdo-version.”

Privat bor Søren i Silkeborg med sin kone Lone, og sammen har de to voksne sønner, der begge er uddannet maskiningeniører og bosat i Aarhus.

Fritiden går med gør-det-selv projekter i huset, friluftsliv samt familie og venner – og snart også kajakroning.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Kontaktperson

BO
Bjørn Olsen
Presseansvarlig
+45 24 69 14 13 bjol@verdo.com

Send til en kollega

0.094