23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fjernvarme Landsmøde 2022 - Fart på et grønt Danmark

Grundfos deltager på Fjernvarme Landsmøde 2022 - ses vi?

Ses vi til Fjernvarme Landsmødet den 27-28. October 2022 i Tivoli Hotel og Congress Center i København?

Vi håber du har tid og lyst til at komme forbi og høre mere om vores løsning og hvordan de kan hjælpe med at fremskynde overgangen til grøn energi.

Grundfos iGRID-løsninger optimerer og styrer temperatur og tryk i fjernvarmesystemer i overensstemmelse med den reelle efterspørgsel. Opdeling af et net i efterspørgselsstyrede zoner og levering af data i realtid hjælper med at reducere varmetab, forbedre netkapaciteten og kundernes komfort og muliggør brug af vedvarende energikilder.

Ved at oprette byzoner med blandesløjfer kan temperaturen og trykket sænkes for at opfylde den faktiske efterspørgsel i disse zoner og dermed levere præcis den varmeenergi, der er behov for - hverken mere eller mindre!

Med iGRID Pressure Optimiser er det muligt for fjernvarmenetværk at reducere trykket i nettet betydeligt og minimere energiforbruget. Den intelligente adaptive algoritme tager input fra differenstrykmåling fra lokale målepunkter i nettet. Disse målepunkter kan også være fra understationer i nettet. 

Kom forbi vores stand og hør nærmere i løbet af Fjernvarme Landsmødet.

Grundfos Holding A/S
Poul Due Jensens Vej 7
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31858356
P nummer: 1021253525

Kontaktperson

SH
Susanne Hilmi
Marketing Specialist
shilmi@grundfos.com

Send til en kollega

0.047