23948sdkhjf

Ved du hvad der gemmer sig i din væg?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NKT (Denmark) A/S

Det kan betale sig at overveje, hvilke kabler, der gemmer sig i væggen, for bedre kabler sikrer længere levetid samt et plus i det grønne regnskab.

Ølholm El sørger f.eks. for elektriciteten i alle nybyggede Preben Jørgensen Huse. Ved at vælge kabler fra NKT i disse huse, sikrer Ølholm El, at kablerne er produceret efter højeste kvalitetsstandard, at de lever op til alle krav og eksempelvis ikke indeholder skadelige kemikalier. Det gør, at når boligens installationer en dag skal ændres eller opdateres, så kan metal og plast i kablerne skilles ad, og man kan genbruge hele produktet.

NKT har gennem en lang årrække udviklet kabler af højeste kvalitet, som desuden er produceret på 100% grøn strøm, hvilket er med til at understøtte den grønne omstilling. Med NKT NOIKLX© 90 har Ølholm El ikke blot valgt et kabel af høj kvalitet, som er nemt at håndtere og installere for elektrikeren, men også et miljørigtigt kabel for ejeren af boligen.

Det betyder, at selvom kablet ikke kan ses med det blotte øje, er det synligt i det grønne regnskab, når bygningen står færdig.

Læs hele artiklen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NKT (Denmark) A/S

Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Danmark
NKT (Denmark) A/S

Send til en kollega

0.062