23948sdkhjf

Kiwa har fået ny autorisation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kiwa Inspecta A/S

Kiwa Inspecta har modtaget autorisation fra DNV til at udføre periodiske inspektioner af offshore containere. Samtidig har vi også fået forlængelse af vores godkendelse til at udføre ”test af emballager iht. IMDG-koden”.

Periodisk inspektion af offshore containere er et meget spændende og interessant arbejdsområde for et TIC-firma som Kiwa.

 Offshore containere skal være robuste og kunne modstå ekstreme miljøforhold og håndtering. De skal leve op til en særlig certificering og inspiceres med jævne mellemrum for at sikre, at de til stadighed lever op tii de specifikke krav i certificeringen.

 IMDG står for ”International Maritime Dangerous Goods” – en kode, der er vedtaget af the Maritime Safety Commitee, og som regulerer blandt andet sikkerhed ved godstransport til havs.  

 Fragtskibe og skibsførere, der skal transportere gods og farligt gods til offshore lokationer, skal have dokumentationen i orden for, at de møder de særlige krav, der stilles for den specifikke last.

 Kiwa Inspecta kan med vores nye autorisation og godkendelse hjælpe med at undersøge og fremskaffe den rette dokumentation!

Kiwa Inspecta - Vi Skaber Tillid

Vi er Kiwa - en førende virksomhed inden for kontrol, prøvning, inspektion og certificering (TIC). Med vores certificerings-, inspektions-, kontrol-, trænings- og konsulentydelser skaber vi tillid til vores kunders produkter, tjenester, processer, managementsystemer og medarbejdere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kiwa Inspecta A/S

Stades Krog 6
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Kiwa Inspecta A/S

Send til en kollega

0.078