23948sdkhjf

Spar på varmen, men undgå fugt- og skimmelsvampproblemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kiwa Inspecta A/S

Mange både private og virksomheder, vil gå ind i den kommende vintersæson og forsøge at spare på udgifterne ved at skrue ned for varmen. Men pas på med indeklimaet!

Man skal passe på sit indeklima, når man skruer ned for varmen, da nedsatte temperaturer kan medføre øget risiko for sundhedsskadelig fugt og skimmelsvamp i bygninger og opholdsrum.

Indeklimaproblemer med fugt og skimmelsvamp kan forårsage helbredsmæssigt ubehag, eller ligefrem langvarige og kroniske sygdomsforløb, med for eksempel hoste, luftvejsirritationer, astma og allergiske reaktioner.

I Kiwa Bygningsanalyse har vi omfattende erfaring og ekspertise på indeklimaområdet – og vi giver dig uvildig rådgivning om, hvordan dit indeklima kan opretholdes sundt og godt, samtidig med at du sparer på varmeudgiften. Vi tilbyder også vejledning, hvis først problemerne er opstået.

Har du mistanke om, at du har fået skimmelsvamp i din bolig eller din virksomhed, hjælper vi med at tage prøver og skabe overblik over indeklimaproblemernes karakter og omfang.

 Efter endt sanering og reetablering af opholdsrum og bygninger, hjælper vi med den efterfølgende kvalitetssikring og giver dig vejledning til, hvordan du sikrer at et sundt indeklima opretholdes.

Vi har egne laboratorier og vi hjælper både private og erhvervskunder over hele landet.

Kontakt Kiwa Bygningsanalyse for yderligere information, rådgivning og vejledning:
DK.info.bygningsanalyse@kiwa.com // tlf. 70 22 97 70

Kiwa - Din Partner for Progress.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kiwa Inspecta A/S

Stades Krog 6
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Kiwa Inspecta A/S

Send til en kollega

0.093