23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Propan chiller med integreret frikøling

En grøn og energibesparende køleløsning

Leder du efter en grøn køleløsning, der samtidig er el- og energibesparende?

Så har Aircold løsningen til dig!

Aircold ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Derfor tilbyder Aircold installation af komplette kølesystemer baseret på kølemidlet Propan R290.  Aircold's propan chiller køleanlæg indeholder samtidig integreret frikøling. Det betyder, at anlægget anvender udeluften til at omdanne kølingen. Dette er ikke blot en grøn løsning, men også energibesparende, idet frikøling kan reducere dit elforbrug på op til 50 % om året! 

Det naturlige kølemiddel, Propan R290, som Aircold's propan chiller køleanlæg er baseret på, indeholder stoffer, der allerede findes og omsættes i naturen. Derfor er Propan R290 et naturligt, CO2-neutralt og klimavenligt kølemiddel, der ikke belaster miljøet som de nuværende og meget udbredte HFC-kølemidler.

Aircold's propan chiller køleanlæg er derfor det ideelle valg i en tid, hvor grønne og energibesparende løsninger er mere akutuelle end nogensinde før. 

Med et propan chiller frikøleanlæg fra Aircold får du dermed en fremtidssikker køleløsning, der opfylder både nuværende og fremtidige miljøkrav, og samtidig sikrer dig store energibesparelser.

 

Vil du vide mere om vores bæredygtige og energibesparende køleløsninger?

Kontakt Aircold

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.063