23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Peter M. Madsen hos Adding Engineering i vores afdeling i Vejle

Peter M. Madsen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen.

Peter er uddannet Integreret Design-ingeniør fra SDU, og har 13 års erfaring med international projektledelse på flere niveauer.

Han har projektledelseserfaring fra flere brancher med såvel små som meget store internationale kunder, bl.a. inden for rumfart, forsvar, fødevarer, automotive, robotics, etc.

Peter kommer senest fra en stilling ved Jorgensen Engineering i Odense hvor han var projektleder og kommerciel projektleder på en række store internationale projekter, lige fra de aktive salg til endelig implementering og idriftsættelse ved slutkunderne, heriblandt specificering, indkøb, implementering og tests af underleveracer.

Han vil styrke Adding Engineering i alle aspekter af projektledelse, og har desuden erfaringer med konstruktion, ERP, dokumentation, design, standardiseringer etc.


Peter foretrækker en direkte og velovervejet hands-on tilgang til opgaverne, og er vant til et tæt samarbejde med såvel kunder som kollegaer på alle niveauer.

 

 Spidskompetencer:

·         International projektledelse

·         Projektopbygning

·         Salgsarbejde

·         Procesoptimering

·         Test og idriftsættelse

·         Maskin- og anlægskonstruktion

·         Mekanisk design, 3D modellering og konceptudvikling

 

Vi byder velkommen til Peter Martin Madsen ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.094