23948sdkhjf

Hvilken Powermax system skal du vælge? Vi hjælper dig.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

For at vælge det Powermax system, der bedst passer til dine behov på langt sigt, skal du overveje følgende spørgsmål.

Hvilken tykkelse af metal vil du skære?

Powermax plasma kan skæres fra plademetal til 57 mm. Vælg det Powermax system der har den anbefalede kapacitet, i forhold til tykkelsen af metal, som du forventer at skære 80% eller mere af tiden.

Vil skæring eller fugning blive udført med en håndholdt brænder eller med en automatiseret maskine?
For automatiseret skæring skal du vælge et Powermax system der er kompatibelt med maskinebrænder med interfacemuligheder for automatiseringsudstyr, såsom et CNC bord, robot- eller sporeskærere.

Hvilken el-service bruger du?
Kendskab til den indgående netspænding, fase og størrelse af afbrydere, hvor systemet vil blive brugt, sikrer, at din el-service kan forsyne det Powermax system, du vælger.

Vil plasma-systemet blive drevet af en motordrevet generator?
Hvert Powermax system kræver en minimum udgang af kilowatt for at kunne give fuld ydelse. Læs mere her for at få flere informationer om drift med generatorer.

Hvad er din kilde af komprimeret gas?
Powermax systemer kræver komprimeret luft eller nitrogen for deres drift. Gassen skal være tør og fri for forurenende stoffer. Et valgfrit filter er til rådighed for at sikre en ren og tør gas. For gasstrømningshastighed og trykkrav - klik på denne tabel.

Se vores udvalg af skæremaskiner her.

Download Powermax brochuren over alle systemerne HER

Skulle du stadig have ubesvaret spørgsmål er du velkommen til at kontakte Carsten Voss på telefon nr. 43 200 378 eller cv@loewener.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.143