23948sdkhjf

Diesel Generatorer sikre din drift - West Diesel

| Medlemsnyhed | Indrykket af West Diesel Engineering A/S

Køb din Diesel Generator hos West Diesel og sikre din drift mod strømsvigt. Vi har diesel generatorer i stort set alle størrelser og af høj kvalitet.

Mange produktionsvirksomheder har i denne tid overvejet en nødgenerator / diesel generator. Hvis strøm er afgørende for din virksomheds drift kan det være relevant for dig med en diesel generator / nødgenerator. Dette vil være med til at sikre driften og undgå store økonomiske tab, som kunne have været undgået med en diesel generator.

Vi har eksempelvis netop sendt to store diesel generatorer på vej til en landbrugsvirksomhed, diesel generatorerne er på henholdsvis 850 kVA og 1250 kVA. diesel generatorne skal blandt andet bruges som nødgenerator hvis strømmen svigter. Med den nuværende situation, har virksomheden besluttet at sikre sig mod potentielt strømsvigt hvis dette skulle blive aktuelt for at undgå store økonomiske tab.

Usikkerheden er til at mærke for mange landbrugs- og produktionsvirksomheder. Uden strøm er mange virksomheder tvunget til at stoppe driften, vi ser derfor stigende efterspørgsel på diesel generatorer. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at imødekomme alle vores kunders ønsker om diesel generatorer/nødgeneratorer, som kan sikre deres indtægter og vi står også klar til at hjælpe dig.

Vi har 28 års erfaring med diesel generatorer og kan dermed svarer på alle dine spørgsmål vedrørende generatoranlæg. Vi leverer stort set alle størrelser indenfor diesel generatorer og med høj-kvalitets motormærker såsom, John Deere, Mitsubishi, Perkins og anerkendte generatorer fra Stamford.

Kontakt os og vi finder den diesel generatorer der passer netop dine behov og krav.

Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
West Diesel Engineering A/S

Send til en kollega

0.078