23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan kan du reducere varmetab i dit fjernvarmenet

Vidste du, at du kan spare energi og CO2 og samtidig levere præcis det, dine kunder vil have?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med Grundfos iGRID kan du reducere varmetab i dit fjernvarmenet betydeligt til fordel for både dig selv og dine kunder.

Grundfos iGRID er en serie af præfabrikerede pumpestationer, der er nemme at installere. Stationerne opbygges modulært, så vi kan tilpasse produktet dine behov.

 Med Grundfos iGRID opdeler vi dit fjernvarmenet i zoner efter varmebehov – det kan for eksempel være zoner med henholdsvis boliger, kommercielle bygninger eller industrielle bygninger. Ved indgangen til hver zone installerer vi en blandingssløjfe, der kan justere fremløbstemperaturen i zonen ved at tilføje vand fra returløbet.

 Ved at sætte temperaturen efter det højeste behov i den enkelte zone er du sikker på, at alle dine kunder får dækket deres behov, uden unødigt høje fremløbstemperaturer og store varmetab i zoner med et lavere behov, for eksempel i zoner med bolighuse.

 Faktisk slipper du helt for at tage stilling til fremløbstemperaturen – den styrer Grundfos iGRID nemlig selv, baseret på real-time data fra fjernvarmenettet.

 På den måde kan du reducere både energiforbrug, varmetab og det samlede tryk i fjernvarmenettet. Det betyder mindre slid, og dermed kan du samtidigt forlænge anlægslevetiden.

 Derudover bidrager Grundfos iGRID til at øge kapaciteten i dit eksisterende net. Det betyder, at du ved en senere udvidelse af nettet sandsynligvis slipper for at skulle ændre eller forstærke rørnettet.

 Vil du vide mere om, hvordan Grundfos iGRID fungerer i praksis? Se videoen for en nærmere forklaring .

 

Grundfos Holding A/S
Poul Due Jensens Vej 7
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31858356
P nummer: 1021253525

Kontaktperson

SH
Susanne Hilmi
Marketing Specialist
shilmi@grundfos.com

Send til en kollega

0.047