23948sdkhjf
Del siden
Annonce

End-to-end redundans med aktive redundansmoduler

Høj anlægsoppetid er sikret med ACB Technology!

De nye Quint Oring redundansmoduler med ACB Technology har nu en applikationsspecifik overspændingsbeskyttelse og to udgange, der sikrer høj anlægsoppetid.

De aktive redundansmoduler overvåger hele det redundante system fra indgangsspænding til udgangsspænding og belastningsstrøm. Kritisk driftsstatus opdages på et tidligt tidspunkt. Med den information kan fejl lokaliseres, og redundans kan genoprettes. Den permanente overvågning af indgangsspænding, udgangsstrøm og afkoblingsstrækninger er en fordel på grund af den forebyggende funktionsovervågning. Modulerne anvendes til at sikre konstant redundans op til belastningen med to positive og to negative udgangsklemmer. Derudover forlænger ACB Technology (Auto Current Balancing) levetiden for de redundant betjente strømforsyninger ved at fordele belastningen jævnt – samtidig bidrager de effektivt til minimering af omkostningerne for systemet. Avanceret MOSFET teknologi øger effektiviteten og giver energibesparelser på op til 70 %. Den integrerede overspændingsbeskyttelse ved udgangen (Over Voltage Protection) beskytter også de tilsluttede forbrugere og belastninger mod overspændinger og øger dermed den operationelle sikkerhed.

For første gang fås applikationsspecifik overspændingsbeskyttelse, som kan bestilles individuelt (OVP niveauer: 26,5 V; 28,8 V; 30 V og 32 V). Det brede temperaturområde på -40 o til +70o og ATEX, IECEx og UL HazLoc godkendelser muliggør anvendelse under ekstreme miljømæssige betingelser.

Læs mere om aktive redundansmoduler

Læs mere om strømforsyninger og ups

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

MG
Mette Gross
Marketingkoordinator
mgross@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.094