23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Adding Engineering får ny CEO

Torben Bang Kristensen (tv) overlader CEO-posten til Martin Poulsen, men fortsætter i bestyrelsen.

Martin Poulsen har overtaget posten som CEO i Adding Engineering efter Torben Bang Kristensen, der efter godt fire år på posten, ønsker at skifte branche. 

Martin Poulsen kommer fra stillingen som Projektchef hos varmepumpespecialisten Johnson Controls i Hornslet, hvortil han kom efter 8 år som teknisk direktør hos det VKR-ejede solvarmeselskab, Arcon-Sunmark. Martin er uddannet maskiningeniør og har de første mange år arbejdet med store CO2 procesanlæg hos Union Engineering, i dag Pentair, hvor han bl. a. var projektleder og senere projektchef for industrigas-segmentet.

-        Jeg er begejstret for at komme til Adding Engineering, der er et super professionelt ingeniørfirma med en stabil og kraftig vækst, og jeg ser frem til at samarbejde med firmaets mange kunder og dygtige kollegaer. Min tekniske og kommercielle erfaring fra teknik- og proces-industrien passer perfekt ind i Adding Engineering.

Torben overlader roret til mig, mens firmaet er i den fineste form og jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling, til glæde for vores mange kunder, siger Martin Poulsen.

Adding Engineerings ejer, John Sloth, valgte for godt ca. 5 år siden at træde tilbage som CEO og overlade posten til Torben Bang Kristensen.

-        Jeg er stolt over, at vi har ansat en så kompetent og stærk profil som Torbens afløser. Reelt er Martin en ønske-afløser, som jeg er sikker på, er den helt rigtige til at føre Adding Engineering videre som landsdækkende firma. 

Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Torben og for de opnåede resultater, og jeg er meget tilfreds med, at Torben og jeg i samarbejde har fundet den helt rigtige efterfølger, udtaler John Sloth.

Torben Bang Kristensen fortsætter nu i bestyrelsen, og ønsker fremover at skifte branche.

-        Vi har som team formået at vækste Adding Engineering igennem de år hvor jeg har stået ved roret. Vi er blevet landsdækkende med kontorer i Vejle og Ballerup og vi har fået Gazelleprisen. Det er resultater, vi har opnået som et samlet team og det synes jeg, vi kan være stolte af. Det landsdækkende potentiale er enormt, og Martin er i min optik den ideelle kandidat til at videreføre vores kontrollerede vækst i de kommende år.

-        Personligt ser jeg frem til at træde ind i bestyrelsen og bidrage til selskabets fremtidige strategiske udvikling.

Jeg er uddannet inden for industriel produktion samt internationalt salg og afsætning. Mit hjerte banker for fremtidige opgaver inden for dette krydsfelt, hvilket i sagens natur er ensbetydende med et brancheskifte. Så det vil jeg gå efter nu sammen med bestyrelsesopgaven hos Adding Engineering, siger Torben Bang Kristensen, der tilføjer, at den næste tid vil blive brugt på en lang rejse med hustruen, Tina, og børnene, der i en periode forlader skolen og undervises af forældrene på rejsen.

Adding Engineering har kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg.

 

 adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.064