23948sdkhjf

Lej støjfri og miljøvenlig kompressor fra 219 kr hos Granzow

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Står du og mangler en billig løsning på trykluft?

Hos Granzow A/S tilbyder vi dig en billig abonnementsordning på vores populære JUN-AIR kompressor til en fast månedlig ydelse fra 219kr. ekskl. moms ved en binding i ét år. Kun til erhverv. 

Vi introducerer en abonnementsordning til dig, der ønsker en kompressor der altid virker, men som ikke har lyst til at lægge et stort engangsbeløb. Løsningen kan også være særlig smart for dig, der står og skal opgradere til en nyere og bedre kompressor, men som ikke er sikker på at købe, eller dig, der ikke gider at tage stilling til en masse ting, men som er afhængig af en pålidelig trykluftskilde i din hverdag.

 

Hvad får du med i pakken, hvis du vælger en JUN-AIR abonnementsordning hos Granzow?
- Du får stillet en JUN-AIR kompressor til rådighed, der er svarende til dine behov. Vi installerer den gerne for dig.

-  Du kan vælge mellem modellerne JUN-AIR 6-25, JUN-AIR OF302-25B og JUN-AIR 120R-40B afhængig af dit behov. Vi rådgiver dig gerne.

- Du får en miljøvenlig kompressor. JUN-AIR fremstår i dag som de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Kompressorens lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten.

- Vi holder øje med driften af din kompressor, og servicerer den efter behov, så du altid har trykluft til rådighed.

- Du får den mest støjsvage kompressor på markedet med et støjniveau helt ned til 35 decibel - det er mindre end et støjsvagt køleskab og du kan sagtens føre en samtale stående ved siden af kompressoren.

- Du betaler en månedlig ydelse for absolut topkvalitet, uden at skulle punge et stort engangsbeløb ud. Vi tilbyder dig samtidig muligheden for at afdrage helt på kompressoren, hvis du ønsker at eje den.

- JUN-AIR er en af de mest driftssikre kompressorer på markedet, så du undgår pludselige overraskelser i form af uforudset driftstop.


Du er altid velkommen til at kontakte os på:
Da vi altid forsøger at tilbyde en løsning der passer til lige præcis dine behov, så kan du med vores 87 års know how altid kontakte os for en god rådgivning. Det koster dig ikke noget.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail:
 info@granzow.dk
Web: 
www.granzow.dk

Åbningstider:
Mandag til Torsdag:   08:00 - 16:00
Fredag:                              08:00-14:30
Døgnservice uden for normal åbningstid


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.062