23948sdkhjf

Flere end nogensinde genovervejer deres varmekilde

| Medlemsnyhed | Indrykket af DVI Energi A/S

Energiselskaber lukker ned for danske forbrugeres eksisterende fastprisaftaler på naturgas på grund af store udsving i priserne.

Årsagen er, at Rusland i øjeblikket begrænser sine forsyninger af naturgas til Europa. Det betyder at Danmark øger kriseniveauet i håndtering af gaskrisen, der indebærer en nødplan i tilfælde af gasforsyningsafbrydelse, hvilket kan få konsekvenser for gasforbrugende virksomheder.
 
Det medfører samtidig store prisstigninger på gas, så derfor må kunder med nu tidligere fastprisaftaler forvente, at deres regninger fremover bliver dyrere. Med den usikkerhed, der er knyttet til de russiske leverancer af gas, har der fra dansk side også været store forventninger til, at gasudvindingen fra Tyra-feltet i Nordsøen snart sættes i gang.
 
Det har dog længere udsigter end hidtil antaget. TotalEnergies, der står for at drive Tyra-feltet på vegne af Dansk Undergrunds Consortium (DUC), melder om forsinkelse af arbejdet med genopbygningen af feltet.
 
Danskerne må altså væbne sig med tålmodighed, eller søge andre muligheder for opvarmning. Det har fået flere til at vælge en varmepumpeløsning, der kan spare masser af kroner på varmeregningen. Løsningen designes præcist til den individuelle virksomhed og ud fra de parametre som prioriteres. Et løsningsforslag kan være en såkaldt hybridløsning, der kombinerer den eksisterende varmekilde med en varmepumpe, og giver dig flere heste at spille på.
 
Hvis du eller din virksomhed kan genkende ærgrelsen over en stigende varmeregning eller noget helt tredje, er det muligt at få en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende varmeløsning. Her står Dansk Varmepumpe Industri klar til at varetage dimensionering, hvor det er vigtigt at se på det samlede energiforbrug, og kravene til arbejdsmiljøet, for at få den bedste løsning.
 
Er du blevet nysgerrig på at høre mere, kan du tage kontakt til DVI Energi på tlf.: +45 98355244 eller via e-mail info@dvienergi.com – måske findes der også en grønnere og mere økonomisk løsning for jer?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DVI Energi A/S

Industrimarken 2C
9530 Støvring
Danmark
DVI Energi A/S

Send til en kollega

0.125