23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Automation Engineer Bent Henriksen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Bent Henriksen er tiltrådt i en stilling som Automation Engineer hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Bent er uddannet Automatikmekaniker ved EUC midt, og har fra sine tidligere ansættelser erfaring med projektledelse, procesanlæg (SCADA/SRO), PLC-programmering og site arbejde.

Han har senest arbejdet hos Haas Meincke som Automatic Engineer med ansvar for el og automation på projekter, heriblandt programmering af Siemens PLC / HMI i TIA-portalen og Rockwell Studio 5000, opsætning af frekvensomformere (Siemens og Danfoss) samt opdateringer af el-dokumentation i Caddy++ / SEE og PC-Schematic for styretavler samt udførelse af FAT og SAT.

Bent har en bred erfaring fra tidligere ansættelser, herunder som contract manager ved Energinet.dk.  Yderligere har han stor rejseerfaring med Worldwide projekter.   Han er vant til at træde i karakter både som leder og som tekniker, er vant til at agere på alle niveauer, og har et stort kendskab til mange tekniske aspekter.  

 

Speciale:

·         Teknisk projektledelse

·          Programmering PLC/HMI

·          Idriftsættelse FAT/SAT

·          Procesudstyr

·          El, SRO og styringsteknik

·          Teknisk Projektledelse

·          HW og SW bestykning, Siemens og Rockwell

 

Vi byder velkommen til Bent Henriksen ved Adding Engineering.

adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047