23948sdkhjf

Slangepumper fra Løwener - velegnet til alle væsker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Rotho peristaltiske pumper er velegnede til overførsel af opslæmninger, væsker med suspenderede faste dele og skrøbelige, slibende, ætsende og viskøse væsker. Er også perfekte til fødevarer og farmaceutisk industri.

Hele sortimentet af Rotho-pumper består af 16 modeller med kapaciteter fra 0,001 m³/h til 180 m³/h, tryk op til 15 bar og mulighed for at opfylde et stort antal applikationer.

Slangepumper har et meget bredt anvendelsesområde med de begrænsninger, som slangernes gummikvalitet nu en gang giver. Pumperne kan anvendes til transport af alle typer væske, som gummi er resistent over for, både tyndt- og tyktflydende produkter med eller uden partikler. Slangepumper er også velegnet til doseringsopgaver såsom polymer, kalkmælk eller jernsulfat. Slangepumper giver en meget skånsom transport af produktet.
Ragazzini type Rotho er en tørtkørende slangepumpe, som udmærker sig ved at være særdeles servicevenlige, da husene er uden glycerinfyldning eller andre væsker. Derfor er der ingen risko for kontaminering af produktet ved evt. havari af slangen.

Læs mere HER

For mere information eller guide til den løsning, der passer bedst til dig og dine opgaver kontakt:
Kenneth J. Andersen på mobil nr. 2268 5980 eller kja@loewener.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094