23948sdkhjf

Hvem skal have disse 10 stjerner?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Vores produktion har samlet, testet og kalibreret disse 10 GP-NOVA'er, som skal af sted til vores kunde, en dansk brændselscelleproducent.

Disse brændselsceller kører primært på metanol, også kendt som træsprit.

Hvad er metanol?

Metanol er et af de mest lovende biobrændstoffer og er et vigtigt produkt i Power-to-X processen. Processen går ud på, at vind- eller solenergi bliver omdannet til brint, og herefter tilføres kuldioxid, så man får metanol, der anvendes som CO2-neutralt flydende brændstof. Dermed kan det anvendes som et grønt alternativ til blandt andet benzin og diesel, som belaster miljøet.

Hvorfor så gasdetektering?

Selvom metanol er bedre for miljøet, er det også et meget giftigt stof og ligeledes brændbart! Metanol har en antændelsesgrænse fra 6 til 36 v/v %, så der skal ikke meget til, før det antænder!
Det er derfor vigtigt at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risici for udslip af denne giftige og brændbare gas.

Vi er glade for, at denne producent har valgt Geopal til at skabe en sikker og tryg arbejdsplads for alle medarbejderne, og netop GP-NOVA, som er certificeret efter de højeste internationale standarder og som kan detektere mange forskellige gasser med den forskellige sensorteknologier, er et perfekt valg, når man ønsker at detektere for metanol.

Vores GP-NOVA Stand-Alone ATEX gasdetektor er designet til at sikre sikkerhed, pålidelighed og nøjagtighed, og samtidig enkel vedligeholdelse samt service. Status ses nemt på det store og tydelige OLED display, og de optiske berøringsknapper gør det let at navigere i detektorens menu, og brugen af forskellige sensorteknologier gør det muligt at detektere mange forskellige gasser.  GP-NOVA overvåges og kalibreres enkelt via Geopal mobile app med Bluetooth teknologi.

Leder du også efter nem, effektiv og pålidelig gasdetektering? Så tjek vores GP-NOVA ud eller kontakt os og hør nærmere.

Vidste du forresten også, at vores dygtige ingeniør har vundet en eftertragtet pris i forbindelse med hans imponerende arbejde med GP-NOVA? Læs artiklen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.078