23948sdkhjf

Stor mangel og viden på varmepumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af DVI Energi A/S

I øjeblikket er der store problemer med at skaffe varmepumper nok til at mætte forbrugernes lyst til grøn opvarmning.

De eftertragtede tilskudskroner får atter jagten til at sætte ind – og interessen blandt danskerne er stor. Selvom det lykkes at få tilskud, må husejere, virksomheder og installatører væbne sig med tålmodighed, når de skal købe en ny varmepumpe. Hos mange leverandører og producenter er lagrene faktisk tomme.

Det er temmelig ubelejligt, når forbrugerne nærmest står i kø, for at få en eftertragtet varmepumpe, der skal sætte endnu mere fart på udfasningen af den fossile bygningsopvarmning. Det er en særdeles frustrerende situation, der stiller store krav til VVS-installatører landet over.

Det kræver en ubesværet installation af varmepumpen, så installatøren får mulighed for at betjene endnu flere tilfredse kunder. Hos Dansk Varmepumpe Industri stræber man efter et nemt og bekymringsfrit samarbejde. Et unikt værditilbud er sammensat, for at give tryghed til dig som forhandler. Uanset kompleksiteten, står Dansk Varmepumpe Industri klar med kompetent assistance i alle processer – du står derfor aldrig alene.

 Aage Andersen & Sønner A/S har været en del af netværket siden 2019 og det har sat ekstra gang i forretningen. ”Det har kun været en fornøjelse at montere varmepumper fra Dansk Varmepumpe Industri, vi får positiv feedback fra vores kunder, der sætter pris på et anderledes design og støjniveauet har de heller ikke kunne klage over. Vi får svar på alle vores forespørgsler og hvis der skulle opstå en servicesag, kan vi få hjælp indenfor få dage. – Poul Andersen”

Fordi Dansk Varmepumpe Industri leverer hele løsningen i et tæt samarbejde med et forhandlernetværk – får kunden en integreret support, som ingen andre. Ønsker du at vide mere om at blive forhandler af Danmarks mest støjsvage varmepumper, som stadig kan blive leveret? Så kontakt os på tlf.: +45 98355244 eller via e-mail info@dvienergi.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DVI Energi A/S

Industrimarken 2C
9530 Støvring
Danmark
DVI Energi A/S

Send til en kollega

0.328