23948sdkhjf

Bygherren vælger at erstatte anonyme hvide kontakter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Som ansat i et større arkitektfirma, kender Kennet Skov alt til kreative løsninger, når det gælder større erhvervsbyggerier.

Derfor var det også naturligt for ham at tænke ud af boksen, da han for et par år siden selv tegnede sit og familiens nye hus i Horsens. Materialer og farver skulle afstemmes, og derfor valgte han en speciel type afbryderserie, der skulle understrege husets indretning og fremhæves på grund af afbryderseriens unikt flotte design.

I egenskab af projektleder i et stort arkitektfirma er Kennet Skov grundigt inde i mulighederne og udvalget af materialer – herunder elkomponenter – til større erhvervsbyggerier. Da familien for et par år siden skulle bygge nyt hus, var Kennet da heller ikke i tvivl om, at han – fremfor traditionelle, anonyme hvide afbrydere – foretrak at vælge blandt den brede palette af muligheder, moderne afbryder-serier baseret på europamateriellet tilbyder.

”Hvorfor vælge en anonym hvid afbryder, når man i f.eks. Berkers afbryderserier kan få spændende farver og materialer, som giver husets indre lige det ekstra pift? Jeg har valgt Berkers R.1 serie i sort og hvid med indbygget lysdæmper, fordi jeg synes den er superfed og passer perfekt ind i vores design” udtaler Kennet.

 

Læs om denne casestory her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.078