23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Platform.as foretager strategisk millioninvestering i hejs

Platform.as foretager en større millioninvestering i 12 nye hejs fra Alimak og styrker sin position markant inden for udlejning af person- og materialehejs i Danmark.

Platform.as, der er en af Danmarks største udlejere af hejs, foretager en større millioninvestering i 12 nye hejs fra Alimak. Med investeringen udvider selskabet sin flåde af hejs med over 30 pct. og styrker sin position markant inden for udlejning af person- og materialehejs i Danmark.

Når arbejdet på byggepladsen foregår højt oppe, er det optimalt at anvende en hejs, hvor man får størst mulig løfteevne - og samtidig begrænser transporttiden af mandskab og materialer. Det kan man mærke hos Platform.as, der i øjeblikket oplever stor efterspørgsel efter kraftige byggehejs.

Af den årsag har selskabet nu investeret i yderligere 12 store hejs fra svenske Alimak. Der er tale om to typer hejs, der kan løfte henholdsvis 1.900 og 2.300 kg. Selve hejsstolen måler 3,9 meter i længden, og en 3,2 meter bred sidedør giver desuden mulighed for at læsse hele paller med store mængder materialer direkte ind i byggehejsen.

”Vi er glade for at kunne tilføje markant flere hejs til vores i forvejen store maskinpark, så vi kan servicere eksisterende og nye kunder bedst muligt. Vi mærker en stigende efterspørgsel på byggepladserne efter de hejs, som kan løfte særligt tunge byrder. Her står vi nu rigtig stærkt og følger vores strategiske mål om at blande os med de allerstørste udlejere af hejs,” siger Casper Knudsen, adm. direktør i Platform.as.

Med tilføjelsen af de 12 nye person- og materialehejs kommer Platform.as’ flåde til at tælle omkring 40 hejs med stor løftekapacitet. Derudover har selskabet også hejs med mindre løftekapacitet, således man råder over hele paletten inden for udlejning af hejs.

”De store byggehejs kan, med deres kraftige styrke, transportere store mængder materialer og mandskab op og ned på byggepladsen. Og dét med en fart på 54 m./min. Det sikrer større effektivitet og gør hejsene meget efterspurgte på landets byggepladser,” tilføjer Casper Knudsen.

Intelligent styring øger effektiviteten

Alle hejs leveres med indbygget ALC-styring. Det er intelligent styring, der sikrer en blød landing, når hejsen stopper ved en etage, såvel som den automatisk stopper ved alle etager, hvor der er sendt bud efter den. På den måde minder hejsen om en elevator, og funktionen nedbringer samtidig ventetiden.

Platform.as leverer person- og materialehejs til byggeprojekter, uanset hvor i Danmark det foregår, og virksomheden står for alt lige fra projektering, levering og opsætning til løbende service og afhentning. Platform.as er desuden Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme til bygge- og renoveringsprojekter.

Om Platform.as
Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, totalinddækning, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.

Platform a|s
Broenge 4
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31467519
P nummer: 1014436711

Send til en kollega

0.11