23948sdkhjf

Multifunktionelle hjælpere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mink-Bürsten ApS

Ved produktionen og påfyldningen af tabletter i blistermaskiner og medicinemballage stilles der høje krav til de komponenter, som er i kontakt med produktet. Mink-Bürsten leverer hertil individuelt fremstillede børster med de nødvendige certifikater!

Mink børster har længe været i brug i medicinalindustrien for at emballere farmaceutiske præparater. Overvejende anvendes rundbørster, men også tallerkenbørster og børstelister benyttes til at børste tabletterne ind i de enkelte hulrum. Her løses de mest forskellige opgaver lige fra justering og dosering til affejning med den præcist tilpassede børste. Selv til vanskelige specifikationer kan vi udarbejde individuelt tilpassede løsninger!

Tekniske børster til blistermaskiner

Denne meget udfordrende produktionsproces stiller høje kvalitetskrav til vores børster. Vores løsninger er individuelt tilpasset til opgaven og lavet af de helt rigtige materialer.

Hvilke problemløsninger må vi hjælpe jer med? Vores eksperter står klar med rådgivning per telefon, e-mail, Microsoft Teams eller personligt ved et besøg.


­


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mink-Bürsten ApS

Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Danmark
Mink-Bürsten ApS

Send til en kollega

0.078