23948sdkhjf

Brug din ekspertise på et vækstmarked

| Medlemsnyhed | Indrykket af DVI Energi A/S

Salget af luft-vand-varmepumper er eksploderet både blandt private og erhvervsdrivende.

En udvikling, TEKNIQ Arbejdsgiverne forventer vil fortsætte de kommende år. Danskerne har for alvor taget grøn omstilling og klimavenlig opvarmning til sig, og det har givet anledning til en rentabel investering.

Til trods for stor interesse oplever flere og flere kunder, at de ikke kan få en varmepumpe installeret. Varmepumper giver ekstra pres på installatørerne, og det får betydning for kunderne. Flere installatører oplever at grossisterne ikke kan levere, og det betyder at håndværkerfradraget løber ud.

De fleste erhvervsdrivende har i forvejen deres fokus på at gøre deres bygninger mere klimavenlige og økonomiske at drifte. Det er en udvikling der giver nye muligheder til dig som installatør.

En væsentlig faktor i omstillingen af virksomheder, bliver kompetente installatører, der kan udføre opgaven i praksis. Det bliver derfor afgørende at udnytte hver arbejdstime bedst muligt, for at imødekomme efterspørgslen fra kunderne.

Hos Dansk Varmepumpe Industri får du en ubesværet installation af store varmepumper til erhvervslivet, der står klar til at bruge deres tilskud fra Erhvervspuljen. Det er en fordel at beskæftige sig med montering af erhvervsvarmepumper, da de er simple og hurtige at installere. De er endda lige så lette at installere end traditionelle boligvarmepumper. Med andre ord, giver en kortere installationstid en billigere totalpris, og højere dækningsgrad.

Kunne du tænke dig at vide mere om at blive forhandler af Danmarks mest støjsvage varmepumper? Så tøv ikke, du kan kontakte os på tlf.: +45 98355244 eller via e-mail info@dvienergi.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DVI Energi A/S

Industrimarken 2C
9530 Støvring
Danmark
DVI Energi A/S

Send til en kollega

0.093