23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til 3D Engineer Christian Hornstrup hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg

Christian Hornstrup er tiltrådt i en stilling som 3D Engineer hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Christian er uddannet Produktionsteknolog fra UCN Sofiendal, Aalborg.  Han har igennem sine tidligere ansættelser erfaring med både maskinkonstruktion & salg/marketing.

Christian kommer fra en stilling som konstruktør hos Brüel Systems, hvor han har arbejdet på turnkey solutions af større vaskeanlæg, herunder tilpasning af diverse emner til mekanisk udstyr og optimering af håndteringsudstyr.

Herudover har han arbejdet i Brüels salgsafdeling som Technical Sales Support Engineer, hvor han har erfaring med udarbejdelse af tilbudsmateriale og at lave kontrakter med internationale kunder. Christian har stor erfaring med teknisk design / layout i både 2D & 3D og er desuden rutineret bruger i AutoDesk-porteføljen herunder Navisworks, Factory Design, AutoCAD, Inventor & Vault.

Christian er vant til et tæt samarbejde omkring konceptudvikling og procesoptimering både internt i virksomheden og med internationale kunder.

 

Spidskompetencer:

·       Teknisk design, 3D modellering.

·       Konceptudvikling

·       Procesoptimering

·       Inventor Professional & AutoCAD  

·       Håndteringsanlæg

·       Vaskeanlæg (Rørsystemer & dyser)

·       Salg & Marketing

 

Vi byder velkommen til Christian Hornstrup ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.078