23948sdkhjf

Hvad er factoring og hvordan kan det hjælpe virksomheder?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AL Finans A/S

Vil du gerne have en virksomhed i vækst? Lever du af at sælge ydelser og produkter til andre virksomheder? Så kan factoring måske være relevant for din virksomhed.

Hvad er factoring?
Factoring er en dynamisk og uafhængig finansieringsmetode, der følger virksomhedens aktuelle aktivitetsniveau. Factoring kan ses som et alternativ eller et supplement til en kassekredit i banken.

Hvorfor er factoring en god idé?
Virksomheder der benytter sig af en factoringløsning oplever at få en virksomhed i vækst. Samtidig oplever de at få lettet virksomhedens administrative arbejde, da de ikke selv skal håndtere fakturaer. Factoring giver altså tid til at fokusere på andre kerneområder. Med factoring kan du som virksomhed opnå høj likviditet – der bl.a. kan optimeres ved at minimere bindingen i aktiver.

Hvorfor skal din virksomhed overveje factoring?
Har du en virksomhed, som sælger produkter eller ydelser til andre virksomhed, så kan factoring være relevant for jer. Dette er især, hvis I oplever at skulle vente på betalinger fra jeres kunder, samtidig med, at I skal betale jeres egne leverandører samt lønninger.

Kom i gang med factoring
Hos AL Finans hjælper vi mange typer virksomheder, der omsætter for minimum 8 millioner kr. årligt. Er din virksomhed interesseret I at høre mere om factoring og evt. tage en snak med os, så kontakt os på business@al-finans.dk eller udfyld denne kontaktformular.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Danmark
AL Finans A/S

Send til en kollega

0.078