23948sdkhjf

Specialdesignede terninger til CVX Ventures

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Vi er glade for, at CVX Ventures har haft glæde af vores specialdesignede terninger, som tilfører en ekstra dimension til oplevelsen.

"Og ikke mindst, tak til Expression for de fine terninger"

Nogle gange er en standardløsning bare ikke nok og du vil have noget mere unikt og iøjefaldende - ligesom CVX Ventures. Derfor udvikler vi visuelle løsninger, som passer til dine behov. Skil dig ud fra mængden og tiltræk maksimal opmærksomhed i butikker, på udstillinger, konferencer, events, koncerter, festivaler og messer.

Har du også et ønske om et specialdesignet produkt, som du ikke kan finde i vores udvalg? Vi tilbyder professionelle specialløsninger og specialdesignede systemer og produkter, der er designet efter dine idéer og drømme.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan fremstille en specialløsning til din virksomhed. Ring til vores salgschef, Per på telefon 92 82 36 46 eller skriv en mail til pbr@expression.nu

Vi har blandt andet fremstillet store specialdesignede pop-up produkter i tekstil, store oppustelige produkter, firkantede terninger/kasser, folietryk til gulv, skøjtebane branding, specialdesignede bander i pap og meget andet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.171