23948sdkhjf

Service og vedligehold får produktionsvolumen til at stige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elektro Gruppen A/S

Produktionslinjen hos Trivium har mange bevægelige dele med potentielle nedbrud. Derfor udfører vi planlagte vedligehold og reparationer hos dem.

I Hjørring ligger emballagefabrikken, Trivium Packaging, der har specialiseret sig i låg til bl.a. mælkeerstatning. Lågene laves i forskellige størrelser og varianter, som kører igennem en lang produktionslinje. En produktionslinje, som Elektro Gruppen udfører diverse reparationer, vedligeholds- og serviceopgaver på. 

 

Effektivitet og driftssikkerhed

Effektivitet er et nøgleord hos Trivium, der producerer op til 1,4 mio. låg og bruger 40 tons stål - i døgnet! Deres produktionslinje indeholder utroligt mange bevægelige dele med mange potentielle nedbrud. Derfor udfører vi i samarbejde med dem planlagte vedligehold og reparationer.

”Vi oplever, at det akutte er mindsket som følge af den faste service (det er dog også en fordel, at vi kan ringe, hvis noget er akut). Med Elektro Gruppen på holdet er vores produktionsvolumen steget, og vi oplever færre driftsstop,” fortæller Tonni Andreasen, Technical Manager hos Trivium Packaging. ”Med Elektro Gruppen har vi en ekstern afdeling, der fungerer som en del af vores team, når de er på matriklen. Vi føler hvert fald næsten, at de er en del af Trivium.”Totalløsning – alt fra udvikling til service

Trivium har forskellige behov, og dem imødekommer vi med en samlet pakke. Vi laver alt fra optimering og udviklingsopgaver, bl.a. løsninger i forbindelse med sikkerhedsopdateringer, reparation og service af magnetbånd, presse, vakuumpumper mv. til fremstilling af stålkonstruktioner samt installation af kompressor- og rørsystem. Vi tilbyder dermed en samarbejdspartner, en servicepartner, en sparringspartner, en totalleverandør og support 24/7 alle årets dage.


”Elektro Gruppen tager højde for vores specifikke behov og krav – og ikke mindst forbehold for vores kunder. Vi bliver altid mødt af folk, der er positive, serviceminded og hjælpsomme. De arbejder meget løsningsorienteret og det, at de er stedkendte og kender fabrikken, giver os endnu bedre service. Alt er i orden lige fra mekanisk reparation til dokumentation i forhold til ISO og certificering,” siger Tonni Andreasen.

 

Mangler du en stærk samarbejdspartner? Vores industriteam står klar! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Danmark
Elektro Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078