23948sdkhjf

Gør som Idealcombi og slå to fluer med ét smæk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Idealcombi har aktivt arbejdet med deres seniorpolitik. Det har gjort, at virksomheden kan fastholde sine seniorer, som samtidig løser deres rekrutteringsproblemer. For Idealcombi skaber deres seniorpolitik resultater, som er dyre at undvære.

Idealcombi producerer vinduer og døre. Siden 2005 har de arbejdet med seniorpolitik, seniorsamtaler og seniorplaner. Og det er en nødvendighed - både for bundlinjen og trivslen blandt medarbejderne.

Med ca. 100 medarbejdere, der har rundet 60 år, er Idealcombi ikke i tvivl om, at en seniorpolitik er en praksis, der er kommet for at blive.

Seniorpolitik, der giver mening på bundlinjen

Hele processen med at fastholde seniorerne har givet Idealcombi et ekstra afkast, som har haft stor betydning for deres bundlinje:

”Det kan betale sig at arbejde med seniorpolitik. Selvfølgelig kan det det. Inden for vores branche har vi udsigt til en periode med mangel på arbejdskraft. Det står vi også i nu. Det er svært at rekruttere nye medarbejdere, så det er i sig selv et væsentligt parameter for at fastholde vores nuværende. Og kan du ikke få de medarbejdere, du skal bruge, så taber du vækst og omsætning. Det er dyrt.” - Jesper Sørensen, HR & Lean Manager, Idealcombi

Idealcombi ser kun seniorordningen som noget positivt. Selvom det kræver tid, planlægning og opfølgning. Faktisk mener Jesper Sørensen ikke, at de endnu er stødt på nogle udfordringer i forhold til seniorarbejdet. Det er sat i system og kører automatisk.

Læs mere om Idealcombis tilgang til seniorpolitik


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094