23948sdkhjf

Energitilskud giver anledning til investering

| Medlemsnyhed | Indrykket af DVI Energi A/S

De fleste virksomheder har allerede fokus på at gøre deres produkter og faciliteter mere klimavenlige, og det er en udvikling, der giver nye muligheder for producenter og leverandører af varmepumper.

Ikke mindst ligger der et stort, attraktivt marked for energioptimering gennem varmepumper. Det driver samtidig den stigende efterspørgsel på grøn omstilling.

Energi og varmeudgifter har været et centralt emne blandt den danske befolkning, og der har været mange eksempler på virksomheder, som har fulgt den stigende tendens. Det gælder især udskiftning af gas som energikilde, og de kraftigt stigende varmeregninger præger virksomhedsejerne.

Som alle ved kan både boligejere og virksomheder søge tilskud til klimavenlige forbedringer, men selv uden støtte er der fart på salget af varmepumperne, der kan spare masser af kroner på varmeregningen.

Til trods for store udfordringer i markedet, er det lykkedes for Dansk Varmepumpe Industri at fastholde en stabil leveringstid på varmepumperne. Så frygt ej, det kan stadig lade sig gøre at investere i en klimavenlig opvarmningsform.

”Vi oplever rekordmange varmepumpeforespørgsler fra virksomheder, der enten søger at reducere eller være helt uafhængige af gas” – Ken Thon, administrerende direktør i DVI Energi A/S

DVI Energi A/S leverer dansk producerede varmepumper, der overholder alle foranstaltninger og regler. Du kan derfor være sikker på at modtage Danmarks mest støjsvage varmpumpe, og du bevarer stadig et godt forhold til din nabo.

Hvis du eller din virksomhed kan genkende ærgrelsen over en stigende varmeregning eller noget helt tredje, er det muligt at få en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende varmeløsning. Under dimensioneringen er det vigtigt at se på det samlede energiforbrug, og kravene til arbejdsmiljøet, for at få den bedst mulige løsning.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, kan du tage kontakt til DVI Energi på tlf.: +45 98355244 eller via e-mail info@dvienergi.com – måske findes der også en grønnere og mere økonomisk løsning for jer?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DVI Energi A/S

Industrimarken 2C
9530 Støvring
Danmark
DVI Energi A/S

Send til en kollega

0.062