23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gasdetektor med PID-sensor

Vores produktionsteam kan tilpasse gasdetektorer præcis efter dine behov og ønsker

Vores dygtige produktionsteam har arbejdet på to GP-NOVA'er, som er på vej til en stor dansk mejeri-koncern. Begge GP-NOVA'er har fået tilføjet en PID-sensor, som detekterer for lave koncentrationer af flygtige organiske forbindelser, de såkaldte VOC'er (Volatile Organic Compounds). I kundens tilfælde diethylether.

Diethylether er en farveløs væske, der har et kogepunkt ved 34.6 °C og er let at genkende pga. den sødlig og gennemtrængende lugt. Diethylether er som andre ætere meget brandfarlig! Derfor er vores GP-NOVA sammensat med en PID-sensor, så gasdetektoren er 100% tilpasset kundens behov og dermed kan detektere for den sundhedsskadelige væske og skabe en sikker og tryg arbejdsplads.

Fordi vi har egen produktion, kan vores produktionsmedarbejdere hurtigt tilpasse eller fremstille et produkt til dig og din virksomhed.

Vores produktionsteam:

• udvikler og producerer selv vores gasalarmsystemer og gasdetektorer
• har et indgående kendskab til produkterne
• kan hurtigt tilpasse eller fremstille et produkt, når et akut behov opstår
• varetager alt fra samling, montage, test og kalibrering af gasdetektorer og centraler samt komplekse kundespecifikke tilpasninger

og ligeledes har vi gasalarmsystemer, gasdetektorer og kalibreringsgasser samt tilhørende reservedele på lager for hurtig levering.

Så står du og mangler komponenter, eller har du behov for et specifikt og tilpasset produkt? Uanset dit behov så er vores produktionsteam klar til din næste opgave!

Find vores kontaktoplysninger her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031